Prima Pagină Etichete Monden

Etichetă: monden

Pepe este cel mai ravnit burlac din Romania dar si cea...

Recent, cei de la revista Ideal Mariaj au realizat printre cititori dar mai ales cititoare un sondaj. Intrebarea era simpla ... Cine este cel mai ravnit barbat din Romania ? Iar raspunsul a fost cat se poate de categoric ... Pepe ... la o diferenta buna fata de ocupantul locului doi ... Catalin Botezatu si locul 3 ... Calin Popescu Tariceanu si Radu Vilcan. Cu cea mai potrivita persoana iesita in fruntea clasamentului, s-a ambalat totul intr-un comunicat de presa si a fost trimis catre media. Si astfel am mai descoperit un loc intai ocupat zicem noi meritoriu de Pepe. Este cea mai cautata persoana publica ca si subiect in presa mondena.

Single Nou | Andreea Banica – Sexy

Dupa cum anunta vineri, Andreea Banica lanseaza cel mai recent single al sau - Sexy - intr-un simultan Monden.Info si pe radio - Kiss, Kiss in the Mix la Kiss FM. “Piesa a fost produsa de Play & Win si lansata de ei initial in online in urma cu un an, sub un alt nume. Nu a fost niciodata promovata ca single si am hotarat impreuna sa o refacem. Baietii mi-au spus ca mi se potriveste si mie mi-a placut mult. Cateva parti au ramas la fel, altele sunt complet noi… Sper sa va placa si voua!“

Teaser | Andreea Banica featuring Play and Win – Sexy

Andreea Banica a postat pe contul ei oficial de youtube, teaserul noului single ... Sexy. Acesta a fost compus de baietii de la Play and Win, iar piesa va putea fi ascultata in premiera luni la Kiss FM in cadrul emisiunii Kiss Kiss in the Mix si pe Monden.Info.

MOST POPULAR

HOT NEWS