Sunday, January 23, 2022
Home Tags Morandi

Tag: morandi

Dj Antoine featuring Morandi – Children of the night

"Children of the night" este cel mai nou single pe care il ascultam de la Morandi. Piesa este produsa in colaborare cu Dj Antoine, dj-ul elvetian "vinovat" de "Welcome to St. Tropez" sau "Ma Cherie". "Children of the night" va fi inclusa in playlistul noului album Morandi dar si pe "Sky is the limit", materialul deja anuntat de Dj Antoine.

Morandi a lansat “Everytime We Touch”

"Everytime We Touch" este cel mai nou single lansat de Randi si Marius Moga, piesa care beneficiaza si de un videoclip, filmat in regia lui Iulian Moga. "Iubirea este vazuta ca o eliberare dintr-o existenta singuratica si lipsita de sens" este ceea ce au spus cei doi referindu-se la mesajul piesei care are toate sansele sa ajunga un nou "number one hit".

Videoclip | Morandi – Serenada

Cei de la Morandi au lansat clipul pentru a lor "Serenada", cel de-al patrulea single promovat de pe albumul Zebra.Videoclipul a fost filmat in regia lui Iulian Moga si a fost lansat pe canalul oficial Morandi de pe Trilulilu.

Videoclip | Mishelle featuring Randi – Only You

Vorbeam in urma cu doua zile de un nou proiect pregatit de echipa de la Ha Ha Ha Production - Andrei Ropcea si Mihaela Ojog - Only You. Vedeam teaserul primului videoclip acum vedem intreg materialul direct de pe contul oficial de youtube al echipei de productie.

Videoclip | Morandi – Midnight Train

La drum de seara si in premiera pe contul oficial de youtube, cei de la Morandi au lansat clipul la Midnight Train ... cel mai recent promovat single al trupei pe care l-am ascultat cu toti in prima auditie in noaptea de revelion. Este cel de-al treilea track extras ca si single de pe albumul Zebra, album inca nelansat. Filmarile pentru Morandi - Midnight Train s-au intamplat pe platourile Media Pro de la Buftea la sfarsitul lui februarie in regia fratelui mai mic dar la fel de talentat ... Iulian Moga.

New Single | Morandi – Midnight Train

In noaptea de Revelion Morandi au lansat un nou single ... cel de-al treilea de pe album Zebra. Midhight Train este compozitia lui Randi iar premiera piesei a avut loc pe site-ul RomanianStars.Com.

Videoclip | Morandi – Colors

Pe site-ul Radio 21 a avut loc premiera oficiala a noului clip Morandi - Colors, primul single promovat de pe urmatorul album Morandi -...

Teaser Videoclip | Morandi – Colors

Morandi se pregatesc de lansarea videoclipului piesei Colors, un videoclip asteptat de fanii trupei si nu numai mai ales ca filmarile au avut loc cu ceva timp in urma.