Tuesday, January 25, 2022
Home Tags Mossano

Tag: mossano

Proiectul Mossano revine cu “Una Serenada”

"Una Serenada" este piesa noua lansata ca si single a proiectului Mossano. Este un nou potential hit, cele precedente, "Zingarinho", "Indianotech" si "Caramba" ajungand deja. Compozitia si productia este semnata de David Deejay, Dav7 fiind studioul de inregistrari si label-ul. Nu stiu daca am mai spus pe aici dar ne place mult de tot ceea ce lucreaza David Deejay, "Una Serenada" fiind si ea "dragoste la prima vedere" sau mai exact auditie.

Single | Mossano si David Deejay – Caramba

Vorbeam zilele trecute de un nou single Mossano - Caramba, o noua productie semnata Studio Dav7 ... David Deejay. Premiera acestuia a avut loc in cadrul emisiunii Kiss, Kiss in the Mix de la Kiss Fm. Il ascultam si noi direct de pe contul oficial de youtube al Cat Music.

Single Preview | Mossano si David Deejay – Caramba

Cu toate ca vara pare inca ... atat de departe ... propunerile de hituri pentru sezon incep sa fie lansate. Au anuntat astazi ... Mossano si David Deejay - Caramba ... Aceeiasi echipa de productie, acelasi studio ... Dav7 ... aceeiasi mana buna de lucru pe plantatia de hituri de club ... Punem teaserul pentru Caramba - Mossano si David Deejay mai jos ... si pagina de facebook de unde am aflat.

Cele mai difuzate piese in Romania in 2010 (via Romania Libera)

Cei de la Romania Libera au comandat catre Media Forest un clasament al celor mai difuzate 100 de piese in 2010 in Romania. Clasamentul se bazeazaa pe monitorizarea de la 1 ianuarie 2010 pana pe 28 decembrie.

Preturile Artistilor Romani în 2010 pentru Balurile de Boboci (via ImpresarOnline.Ro)

Ni s-a parut foarte interesant si ca preturi si ca detalii si mai ales ca si nume si de aceea adaugam si noi comunicatul celor de la ImpresarOnline.Ro despre "preturile reale ale artistilor din Romania pentru Balurile de Boboci", preturile valabile doar pentru 2010 ... an de criza si in Industria Muzicala.

Videoclip | Mossano – Zingarinho

Zingarinho a celor de la Mossano are de azi si videoclip. Piesa nu prea are nevoie de prezentari mai ales ca este pe toate radiourile de ceva timp. Videoclipul, in regia lui Iulian Moga, pica foarte bine ... prelungind viata single-ului. Premiera a avut loc pe contul oficial de You Tube al celor de la Cat Music.