Prima Pagină Etichete Mp3

Etichetă: mp3

Single | Alle – Memories

Alle, Alexandra Dragu, alaturi de cei de la Voices Media lanseaza un nou single - Memories. Piesa este o compozitie Kataa si o productie Jay Murano pe versuri scrise chiar de Alexandra. Mixajul si Masteringul au fost realizate la Super Sound Studio (Costin Milon).

Single | Deepside Deejays – Never Be Alone

In urma cu putin timp, cei de la Deepside Deejays au urcat pe contul oficial de youtube cel mai recent single al lor - Never Be Alone. Un teaser al acestei piese l-am ascultat la inceputul acestei saptamani. Acum ascultam tot trackul. “Este adresata tuturor iubitorilor muzicii de club, in stilul binecunoscut cu care v-am obisnuit de aproape 3 ani. Este un nou hit marca Deepside Deejays, asa cum multi dintre voi ati asteptat de mai bine de un an de zile. Este piesa care nu va trebui sa lipseasca din niciun playlist al acestei veri.”

Single | Puya – Vestul Salbatic

Asa cum au anuntat spre sfarsitul saptamanii trecute ... Puya - Scandalos Music si Music Expert Company au lansat noul single al artistului - Vestul Salbatic. Compozitia piesei o semneaza George Hora (Studio 66 Timisoara) iar versurile ii apartin lui Puya.

Single Nou | Hi-Q vs Gica Petrescu – Amanta (Sa dansati,...

Direct de pe contul oficial de youtube al celor de la Hi-Q ... noul single ... Hi-Q vs Gica Petrescu - Amanta (Sa dansati, sa va distrati). Muzica, orchestratia ... productia in general o semneaza Florin Grozea si Claudiu Cristescu ... in timp ce textul l-a lucrat Florin alaturi de Veronica A. Cara. Piesa e clar ... binedispune ... cu toata ora inaintata la care scriem acestea ... "Ne mai radem" si noi si asta e bine ... Baietii au luat un domeniu cu totul si cu totul nou pentru versusul Amanta www.sadansatisavadistrati.ro ... Sa intelegem ca vor fi si alte piese pe aceeiasi faza ?

MOST POPULAR

HOT NEWS