Wednesday, January 19, 2022
Home Tags Neatza cu razvan si dani

Tag: neatza cu razvan si dani

Simona Nae a lansat “Badly”, primul single al unui nou proiect

"Badly" este singleul pe care il propune Simona Nae pentru revenirea sa in prima linie a industriei muzicale romanesti. Este un nou inceput atat din punct de vedere al imaginii cat si al stilului de muzica abordat. Lansarea a avut loc duminica, in incita Eye Fi Bar Cafe cu ocazia implinirii unui an de Grand Cinema Multiplex. Premiera TV s-a intamplat in aceasta dimineata la matinalul de la Antena 1, "Neatza cu Razvan si Dani". Piesa este o productie Rolla 7 Records.

“Chiar daca ai plecat” este noul single al lui Dj Rynno...

De trei zile am schimbat oficial anotimpul si odata cu toamna au revenit toate emisiunile de divertisment la tv intr-un nou sezon. "Neatza cu Razvan si Dani" au deschis scena de cu noaptea de luni in cap si au aparut deja primele premiere. "Chiar daca ai plecat" este una dintre ele. Este noua piesa a lui Dj Rynno si a Sylviei a carei productie o semneaza St. Peter Production, muzica si versurile apartinandu-i lui Phelipe (Filip Aurel). La orchestratie mai apar si Dobre Marius si Florin Buzea. Roton semneaza publishingul noului single.

Videoclip | Ruxandra Bar – My heart is bleeding

Ruxandra Bar a lansat cel de-al doilea single din cariera ei pentru care a filmat si un videoclip. "My heart is bleeding" a avut premiera la "Neatza cu Razvan si Dani", matinalul de la Antena 1. Tot aici, Ruxandra a vorbit despre cum au decurs filmarile, despre impactul pe care spera sa-l aiba piesa, dar si despre planurile sale pentru perioada imediat urmatoare. In saptamanile ce urmeaza, Ruxandra Bar va fi prezenta in numeroase emisiuni tv si radio pentru promovarea noului single, dar si a clipului in regia lui Iulian Moga.

Single | Ank Neacsu – Bali

Ank Neacsu, fosta componenta a trupei Asia are un nou single. "Bali" este o productie" Full Boss Music. Premiera a avut loc la in matinalul de la Antena 1, la "Neatza cu Razvan si Dani". In curand vom putea vedea si un clip pentru acest track insa pana atunci ascultam piesa.

Videoclip | Tom Boxer & Morena – Voulez Vous (featuring Meital...

Tom Boxer lanseaza alaturi de Morena si de Meital de Razon videoclipul oficial al piesei "Voulez Vous". Singleul este produs de catre Tom Boxer si a intrat in promovare in februarie. Pentru videoclip a fost folosit un nou "edit" al trackului de radio. Premiera este anuntata pentru maine dimineata la matinalul de la Antena 1.

Videoclip | Celia featuring Kaye Styles – Is it love

Vorbeam zilele trecute de un nou videoclip Celia la colaborarea cu Kaye Styles pentru Is it love. Astazi vedem videoclipul in varianta lui completa. Premiera s-a intamplat in matinalul de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani ... prima editie din noul sezon. Conform libertatea.ro, Is it love este cel mai scump videoclip filmat in Europa de Est costurile pentru productia lui ridicandu-se aproape de suma de 100.000 de euro. Numai pentru "make-up-ul" apicol al Celiei s-au folosit 50 de kilograme de miere. Piesa este o productie completa Doctor Studio, compozitia fiind semnata de Costi Ionita.

Videoclip | Connect-R – Ring the alarm

Dupa ce a fost difuzat in premiera la matinalul de la Antena 1 - Neatza cu Razvan si Dani ... cei de la Roton au urcat pe canalul oficial de youtube videoclipul lui Connect-R pentru cel mai nou single aflat in promovare - Ring the alarm. Connect-R - Ring the alarm este o productie Rappin'On Production fiind semnata chiar de Connect-R alaturi de Razvan Matache. Regia videoclipului o semneaza Spike.

Videoclip | Deepside Deejays – Never be alone

Baietii de la Deepside Deejays au gata un nou clip pentru cel mai recent single promovat - Never be alone. Regia o semneaza Iulian Moga. Premiera s-a intamplat pe Antena 1 in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani.

Single | Mihai Traistariu – Goodbye

La Neatza cu Ravan si Dani, Mihai Traistariu a cantat in premiera o noua piesa, Goodbye. Compozitia o semneaza Mihai alaturi de Papa Junior, iar versurile ... Cristian Hriscu Badea si Mihaela Deac.

Videoclip | Milana – Losing Control

A terminat Scoala Populare de Arta si Liceul de Arta Dinu Lipatti Bucuresti ... sunt singurele lucruri pe care le stim despre ea. Ceea ce este mai important ... Milana debuteaza oficial pe piata muzicala romaneasca. Primul single pe care il propune este Losing Control, o piesa pe care am auzit-o anul trecut la Callatis. Productia muzicala o semneaza baietii de la Play & Win. Videoclipul pentru Losing Control, in regia lui Marius Moga, a avut premiera astazi in matinalul de la Antena 1 ... Neatza cu Razvan si Dani.