Friday, January 28, 2022
Home Tags Oana zavoranu

Tag: oana zavoranu

Videoclip | Pepe – O femeie cat o suta

Pepe revine cu un nou single pe care-l lanseaza odata cu videoclipul acestuia. "O femeie cat o suta" este numele piesei pe care artistul a compus-o cu cativa ani in urma si-n care acesta sufera dupa despartirea de o femeie din viata sa. Noul single este extras de pe cel mai nou album, "Arunca-mi o privire", lansat la finalul anului trecut. Videoclipul a fost filmat intr-unul dintre studiourile Media Pro din Buftea in regia lui Iulian Moga. Rolul principal feminin a fost jucat de Adriana, un model cu care Pepe a mai colaborat si pentru "Inima Nebuna".

New Single | Oana Zavoranu – I know

Oana incepe 2011 in forta si propune I know, primul single pe care il promoveaza in acest inceput de an. Adrian Cristescu semneaza compozitia si productia muzicala, alaturi de care Oana a lucrat multe alte piese din repertoriu si, in studioul caruia inregistreaza in aceasta perioada.

Comunicat de Presa | Oana Zavoranu si Connect-R – Ma intreb

Ca si preambul pentru lansarea noului single la care inca se lucreaza dar mai ales pentru ca este luna decembrie, luna cadourilor, Oana relanseaza "Ma intreb", o piesa slow beat RNB in colaborare cu Connect-R care semneaza totodata si compozitia si productia single-ului.

Album si Piese noi intr-un singur playlist de la OanaZavoranu.Com

De curand, Oana Zavoranu si-a lansat sau mai bine s-a relansat online, de data aceasta pe OanaZavoranu.Com ... Foarte multe stiri, multe galerii foto, multe noutati dar mai ales tot ceea ce a cantat Oana pana acum se gaseste online pe site-ul ei dar si pe conturile oficiale. De pe contul oficial de youtube am preluat si noi playlistul de mai jos ... Gasim in el tot albumul de debut - Mai buna ca niciodata dar si cateva single-uri total necunoscute si mai ales nepromovate (oricum tot albumul pare nepromovat desi este de prin 2007)

Single | Oana Zavoranu – Sute de scrisori

Piesa este ceva mai veche insa nu a fost promovata si avem acum si un embed la ea. Oana Zavoranu - Sute de scrisori, o piesa potrivita pentru toamna mohorata de afara.