Saturday, January 22, 2022
Home Tags Okapi sound

Tag: okapi sound

MefX si Maximilian au lansat videoclipul piesei “Spune-mi ce vrei”

Dupa ce au innebunit o tara intreaga cu prima lor colaborare, "Sophie", MefX si Maximilian lanseaza o noua piesa direct cu un videoclip. "Spune-mi ce vrei" este noua lor propunere. Pe partea de productie muzicala au lucrat chiar cei doi, Bunicu' Magic semnand masterul.

Zhao lanseaza “Inca unu’ si-am plecat” impreuna cu un concept grafic...

Red Clover Media lanseaza astazi o noua piesa Zhao - Inca unu' si-am plecat, colaborarea artistului cu Mitza și Junky. Premiera a avut loc pe pagina de facebook Zhao si pe canalul oficial de You Tube Red Clover.

Guess Who a lansat videoclipul piesei “Onoare”, cel mai nou single...

"Onoare" este numele celui mai nou videoclip al lui Guess Who, videoclip filmat in regia lui Iulian Moga, Liviu Marghidan semnand D.O.P.-ul. Muzica este scrisa chiar de artist alaturi de Mitza.

Maximilian a lansat piesa “Domnisoare” alaturi de Zhao si Spike

Maximilian ramane fidel zonei in care s-a consacrat cu "Sophie" si lanseaza alaturi de Zhao si Spike un nou episod. Muzica pentru "Domnisoare" este scrisa de Paul Iorga, la versuri lucrand toti cei trei. Aranjamentul apartine lui Mitza de la Agresiv si lui Grasu XXL in timp ce mix-ul si master-ul este semnat de Bunicu' Magic. Maximilian, Spike si Zhao au filmat si un videoclip pentru aceasta piesa in regia lui Ionut Trandafir.

Single | Maximilian featuring Mefx – Like a boss

"Like a boss" este noul single al lui Maximilian alaturi de Mefx ce va intra in promovare in perioada imediat urmatoare. Piesa este extrasa de pe "Maxim, Am Spus!!" albumul al doilea al lui Maximilian, album ce va fi lansat undeva catre sfarsitul acestui an. Muzica ii apartine lui Mefx in timp ce la versuri a semnat alaturi de Maximilian dar si de Grasu XXL care s-a ocupat si de productia trackului. Masterul a fost facut in afara la Metropolis Studio Londra. Piesa poate fi downloadata gratuit direct de pe site-ul oficial al lui Maximilian ... Maximilian.Ro.

Videoclip | Grasu XXL – Turbofin

Grasu XXL are un nou videoclip filmat pentru cel mai recent single pe care il promoveaza, "Turbofin". Partea de productie o semneaza chiar artistul alaturi de Mitza in timp ce regia videoclipului ii apartine lui Spike alaturi de echipa sa de la Evil Twin Studio care a ales Studiourile Video Link pentru a le servi drept platou de filmare.

Videoclip | Mitza – Robot

Mitza de la Agresiv are un prim single solo pentru care a filmat si un videoclip. Robot este numele piesei extrasa spre promovare de pe mixtape-ul cu acelasi nume, ce va fi disponibil online, gratuit, incepand cu 15 februarie. Albumul va contine 13 piese, toate colaborari si toate cu colegii de la Okapi Sound. Albumul se doreste a fi un preambul al albumului solo.

Single | Grasu XXL featuring Guess Who – LaLa Song

Direct de pe Contul Oficial de You Tube al celor de la Okapi Sound ascultam noul single al lui Grasu XXL, colaborarea lui cu Guess Who - La La Song, Piesa este extrasa spre promovare de pe albumul "Unu" iar premiera s-a intamplat la Pro FM in cadrul emisiunii LOL cu Greeg si Onuc.

Videoclip | Junky, Maximilian & MefX – Serenada Rap

Ca un facut, dupa lansarea celui mai nou videoclip al celor de la Morandi mai avem parte de un clip cu serenade, de data aceasta o Serenada Rap cu Junky, Maximilian si MefX - personaje principale. Serenada Rap este un produs Okapi Sound, muzica fiind semnata de Mitza (Agresiv) alaturi de Junky pe versuri de Maximilian si Junky intr-o postproductie audio de Grasu XXL. Echipa de la CevadeVis este vinovata de clip.

Videoclip | Guess Who featuring deMoga – Tot mai sus

Videoclipul lui Guess Who la colaborarea cu Marius Moga pentru Tot mai sus este gata si a avut deja premiera pe MTV. Regia o semneaza fratele mai mic ... Iulian Moga care a pus osul la munca tianand cont de faptul ca filmarile au avut loc la sfarsitul lunii trecute. Despre Tot mai sus ... numai de bine. Cu compozitia semnata in colaborare de Guess Who cu Agresiv si cu Moga, singleul este parte din albumul cu acelasi nume ce va fi lansat spre cumparare la sfarsitul acestei luni cu Gazeta Sporturilor cu tot ...