Prima Pagină Etichete Prima tv

Etichetă: prima tv

Daniel Lazar este Esteban Vigo, un mare producator de televiziune in...

"Trasnitii", cel mai longeviv serial de televiziune romanesc a revenit din 10 septembrie, la Prima TV. Pe langa formatul nou avem parte si de o surpriza. Daniel Lazar, cel care a mai fost guest star in multe din episoadele anterioare va deveni un obisnuit al noului sezon fiindca este de acum membru al echipei Trasnitilor in "Amor del Sangria", aventura telenovelistica spaniola pusa in scena de Prima TV de luni pana joi de la 22.30. Daniel Lazar joaca rolul unui "foarte cunoscut" producator tv, Esteban Vigo, care ii cere lui Pupaza sa produca o telenovela in "studiourile din Castellon". De aici incepe o intreaga nebunie scrisa intr-un dialect romano-spaniol cum numai "Trasnitii" puteau sa il inventeze.

Pepe va prezenta din toamna,”Natiune, te cunosc!” la Prima TV, alaturi...

Intr-un interviu coordonat de Nicoleta Nicolae si aparut zilele trecute in Pro TV Magazin, Pepe a oferit mai multe detalii despre emisiunea pe care o pregateste alaturi de Oana Paraschiv dar si echipa de la Prima pentru toamna acestui an. Proaspatul tatic a declarat ca "Natiune, te cunosc!" este un format care i se potriveste de minune. "Este o emisiune de divertisment unde vor fi invitati artisti de prima pagina - actori, cantareti, oameni din sport." Pepe va avea un ajutor pe masura in prezentarea acestei emisiuni. "Oana lucreaza in domeniu, are experienta si sunt convins ca vom face o echipa grozava."

Pepe si Oana Paraschiv formeaza Cuplul Toamnei la TV intr-o emisiune...

In interviul pe care ni l-a acordat Pepe in iulie, aducea vorba de niste proiecte de televiziune insa a evitat sa ne dea detalii atata timp cat nu se stia la acel moment nimic sigur. Insa acum deja contractul s-a semnat si stim ca din toamna Pepe va forma un super cuplu alaturi de Oana Paraschiv intr-o emisiune de divertisment la Prima TV. "Am semnat deja contractul si din toamna veti vedea un Pepe natural, asa cum il stie toata lumea. Voi avea o emisiune de divertisment la Prima TV, unde vor fi invitati artisti de prima pagina - actori, cantareti, oameni din sport etc. Este un format care ma reprezinta si ma pune in valoare. Va fi o emisiune frumoasa si toata lumea va zambi cand se va uita la TV", a declarat in exclusivitate Pepe la Focus Monden.

MOST POPULAR

HOT NEWS