Saturday, January 22, 2022
Home Tags Publika

Tag: publika

Videoclip | Publika – Tot ce vreau

"Tot ce vreau" este cel mai nou single Publika, pentru care baietii au filmat si un videoclip. Piesa a fost deja inclusa in repertoriul live al trupei iar feedbackul a fost excelent. Regia videoclipului o semneaza Florin Botea care a ales studiourile din Buftea ca si platouri de filmare. Publishingul este asigurat de Cat Music.

Concert Publika in Club Planters Bucuresti | Vineri, 27 ianuarie

Vineri, 27 ianuarie 2012, incepand cu orele 22:00, Club Planters va asteapta la un concert live sustinut de trupa Publika.

Concert Publika in Club Planters Bucuresti | Vineri, 20 ianuarie

Din 20 ianuarie 2012, Clubul Planters se relanseaza intr-o noua formula, cu un nou concept: Live Music. Situat in central Bucurestiului, pe Mendeleev nr. 8, de mai bine de 10 ani, Planters a fost si ramane un club de prestigiu. Artisti consacrati vor trece pragul locatiei noastre astfel incat, in fiecare saptamana vom avea parte de cele mai reusite concerte live.

Concerte in Bucuresti | Publika @ Spice Club – Sambata, 25...

Una din cele mai in voga trupe de cover-uri te asteapta in Spice Club la o seara cu o atmosfera de neuitat, cu muzica live de calitate. Formata din profesionisti cu o bogata experienta de scena trupa Publika ne va incanta auzul cu melodiile cele mai ascultate dar si cu cele proprii pentru a desavarsi o seara perfecta.

Videoclip | Publika – Sa stii

Cei de la Publika au un nou single si mai ales un nou videoclip. Sa stii este cel de -al saselea clip al baietilor si a fost filmat in regia lui Florin Botea. Iata ce a spus si Ionut despre toate acestea ... “Am lucrat extrem de mult si e adevarat, a fost obositor, dar rezultatul este chiar ceea ce ne-am dorit. Poate am fi putut restrange treaba pe durata unei singure zile, dar nu am vrut sa facem un clip in graba, doar pentru ca sa il facem.”