Prima Pagină Etichete Raoul russu

Etichetă: raoul russu

Single | Raoul Russu featuring Glow – Colours

Raoul Russu are un nou single, "Colours", o colaborare cu Glow. "Colours" reprezinta practic revenirea lui Raoul in prim linie a industriei muzicale dupa o perioada in care nu am mai prea auzit nimic de el. Noul single este publicat sub Music Arena Records, labelul pe care il administreaza alaturi de Dan Ene.

Comunicat de Presa | Dj Raoul – primul ambasador A.DJ.P.R.

Inca din luna mai a acestui an, Dj Raoul promoveaza si sustine activitatea singurei Asociatii a DJ-ilor Profesionisti din Romania (A.DJ.P.R), recunoscuta de toate organismele abilitate. In opinia Presedintelui A.DJ.P.R., Raoul este un model demn de urmat pentru toti DJ-ii, practicanti si nepracticanti din Romania.

Comunicat de Presa | Raoul Russu creeaza beaturi funky de peste...

Raoul Russu, cunoscut pentru activitatea sa de club dar si pentru piese de succes comercial, a lansat de curand 'Rainy Day' alaturi de Keo. Melodia este o productie elaborata, cu sonoritati aparte, de la viori si chitare la pian, toate indulcite de vocea calda a lui Keo. Raoul este unul dintre primii DJ care au abordat stilul house in Romania, lansand piesa Tribal in anul 1999. Un an mai tarziu el a fost inclus pe prima compilatie scoasa vreodata pe vinil in tara noastra, intr-o editie limitata de 100 de exemplare. Cea mai celebra piesa a sa este fara indoiala 'Unde esti?', un featuring cu Jais, licentiat in teritorii ca Italia, Ucraina sau Scandinavia, unde a fost inclusa pe unele dintre cele mai cautate compilatii de muzica de club. Expert in productie muzicala, Raoul creaza in laboratorul sau de sunete unele dintre cele mai speciale beat-uri, melodii si aranjamente de pe piata locala de muzica electronica. Cea mai recenta productie a sa, 'Rainy Day', va putea fi auzita cat de curand si pe radiourile comerciale.

MOST POPULAR

HOT NEWS