Wednesday, January 19, 2022
Home Tags Residence deejays

Tag: residence deejays

Residence Deejays & Frissco – Echo la Fashion TV

Piesa "Echo" - Residence Deejays & Frissco, a fost difuzata saptamana trecuta la Miami Swim Fashion Week, festival organizat anual de Fashion TV, in cadrul prezentarii "Luli Fama". "Luli Fama" este cea mai cunoscuta casa de moda "swimwear" din S.U.A si marca preferata a unor vedete precum Beyonce Knowless, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Bar Rafaeli, Marissa Miller.

Comunicat de Presa | “Lovely Smile” este nominalizata la Balkan Music...

Residence Deejays & Frissco sunt pe val! Artistii MediaPro Music au lansat de curand o noua piesa si, in plus, sunt nominalizati la Balkan Music Awards 2011 cu single-ul “Lovely Smile” la sectiune “Best Song in the Balkans from Romania for 2010”. Fanii isi pot vota preferatii aici. "Suntem foarte fericiti ca am fost nominalizati la Balkan Music Awards in aceiasi categorie cu artisti pe care ii respectam foarte mult. Daca vom ajunge la Sofia pe 4 Iunie sta doar in puterea publicului, iar publicul ne-a sustinut inca de la debut, motiv pentru care ii multumim. Le multumim foarte mult tuturor celor care au crezut in noi si s-au implicat in acest proiect inca de la inceput.", a declarat Frissco. Lovely Smile a fost difuzata 36 de saptamani in heavy rotation in majoritatea tarilor din Peninsula Balcani iar in Nielsen Romania s-a mentinut timp de 38 de saptamani. In prezent Residence Deejays & Frissco promoveaza un nou single si videoclip – “Echo”.

Videoclip | Residence Deejays featuring Frissco – Echo

Pe contul official de youtube al Media Pro Music a fost urcat recent videoclipul piesei Echo. Aceasta a fost compusa de catre Ionut Untaru, alias Frissco.