Prima Pagină Etichete Rnb

Etichetă: rnb

Single | Eliza Stoica – I can’t stop thinking about you

Din ce in ce tot mai multe proiecte romanesti noi aparute parasesc zona definita drept "comerciala" a muzicii de club sau popcorn, ceea ce nu face decat sa ne bucure enorm, in primul rand pentru alternativa oferita si in al doilea rand pentru ca ne-am cam saturat de bumtzi-bumtzi. Si pentru ca sa dam un exemplu ca de inceput de saptamana, propunem spre auditie "I can't stop thinking about you", primul single al Elizei Stoica, un fusion de r'n'b cu soul si un strop de jazz propus de saxofon. Piesa este compusa de Calin Moraru, partea de saxofon este semnata de Mihai Sebastian, partea de vioara ii apartine lui Adrian Sarbu iar de artwork se face vinovat Iulian Draghici.

Single | Sonny Flame – Get your clothes off

Sonny Flame alaturi de Red Clover Media lanseaza Get your clothes off, cel mai recent single al artistului.Compozitia piesei o semneaza chiar Sonny Flame in timp ce productia este o colaborare a lui Don Baxter cu Dj CB.

Single Nou | Angeles – Cele mai reci picaturi

Angeles se pregateste intens pentru lansarea albumului de debut "Dragostea in alte haine", lansare programata pentru 21 iunie. Dupa colaborarea cu Maximilian pe piesa Dragoste Nebuna sau Am nevoie de rabdare cu Sisu acum are un single nou ... Cele mai reci picaturi. Angeles vrea sa impresioneze cu stilul sau R&B iar daca reuseste sau nu o decideti voi!

Comunicat de Presa | Oana Zavoranu si Connect-R – Ma intreb

Ca si preambul pentru lansarea noului single la care inca se lucreaza dar mai ales pentru ca este luna decembrie, luna cadourilor, Oana relanseaza "Ma intreb", o piesa slow beat RNB in colaborare cu Connect-R care semneaza totodata si compozitia si productia single-ului.

Sisu lanseaza Vacanta in Mexic in Club Tan Tan pe 20...

Sisu este gata de lansarea celui mai recent album al sau - Vacanta in Mexic. Concertul va avea loc in Bucuresti pe 20 noiembrie, in Club Tan Tan (Bulevardul Carol 61 / 0720 TAN TAN), incepand cu ora 23.00.

MOST POPULAR

HOT NEWS