Wednesday, January 19, 2022
Home Tags Rock

Tag: rock

“E magic” este primul single Iris promovat dupa plecarea lui Cristi...

Cei de la Iris s-au miscat destul de repede dupa plecarea lui Cristi Minculescu din trupa si au lansat deja primul single cu Toni Seicarescu ca si voce. "E magic" va beneficia cat de curand si un videoclip si conform spuselor lui Nelu Dumitrescu este cea mai cuminte dintre piesele noi semnate Iris. Trupa a reinregistrat deja cu Toni Seicarescu si piesele "Vis cu stele" si "Inocenta ta" de pe albumul Iris 35. Primul album in noua formula este programat a fi lansat undeva in toamna anului viitor.

Daniel Lazar reinterpreteaza povestea “Skyfall”, intr-un cover de exceptie dupa coloana...

Daniel Lazar prezinta propria abordare interpretativa a povestei din “Skyfall”, in cel mai recent cover pe care l-a inregistrat dupa coloana sonora a noului “episod” din James Bond. Filmul a avut premiera in Romania, saptamana trecuta, pe 26 octombrie, lansarea din America fiind programata pe 9 noiembrie insa sountrackul, cantat de Adele, in original, a fost urcat pe iTunes din 5 octombrie, in 3 saptamani instalandu-se confortabil pe pozitia 1 a clasamentului in 12 tari si cu siguranta numarul acestora va creste in perioada imediat urmatoare. Ideea lui Daniel de a face cover la “Skyfall” a aparut dupa prima auditie a piesei:”Nu a fost nevoie decat de primele acorduri ca sa imi dau seama cat de buna este piesa. Adele dovedeste, daca mai era cazul, ca sta excelent nu numai pe partea de interpretare ci pe ceea ce inseamna compozitie. Iar productia este o nebunie. Unde mai pui ca suna a James Bond de la prima intrare si pana la fade-ul final. Nu m-am putut abtine. Am intrat in studio si gata. Sunt sigur ca o sa va placa ce a iesit.”

Live Sessions @ Daniel Lazar

Daniel Lazar a urcat recent pe Contul Oficial de You Tube mai multe inregistrari din concertele sale intr-o serie pe care a denumit-o simplu "Live Sessions". Gasim atat piese din turneul indoor "Live & Loud" ca "Sweet home Alabama" sau "Soulstorm" sau "Shook me all night long" dar si inregistrari din concertele de la evenimentele corporate din seria "Fusion Live Nights" sau "Jazz & Mood": "My way" sau "What a wonderful world". Desi inregistrarile nu sunt cu siguranta recente, ne dam seama de forma incredibila vocala a artistului dar mai ales de excelenta trupei pe care o are alaturi: Alex Sturzu (Percutie), Catalin "Pitzi" Putinger (Drums), Capriel Dedeian (Guitar), Alexandru Borsan (Keyboards), Mircea Ionita (Guitar), Razvan Cojanu (Bass & Double Bass), Andreea Manolache (Backing Vocals).

Tagma … Album Nou, Videoclip Nou si un Concert de Lansare...

Nu am scris inca de aceasta trupa din Sibiu mai ales ca au gata si al doilea album dar nu imi asum "delasarea" si ii prezint astazi. Dupa incheierea proiectului "Buricul Pamantului", Adi (Adrian Tecoanta) - tobe, Flory (Florina Costin) - vioara / clape si Vio (Viorel Costin) - voce / chitara il aduc pe Nutz (Ionut Catana) la bass si pornesc un nou proiect. Se intampla in vara lui 2009, proiectul aveau sa il denumeasca Tagma iar sub influenta noului inceput aveau gata pana in iarna un prim album - Omul fara fata, lansat undeva pe la jumatatea anului trecut intr-o editare Soft Records.

Concerte in Bucuresti | Rock Incorporation @ Rodizio Social Music Club...

Luna cadourilor se anunta plina de multe, multe surprize placute la Rodizio | Social Music Club. Vineri, 2 decembrie, de la 22.00 la 23.00 in deschiderea celor de la The Funky Gang si a petrecerii Karaoke Live Band | Seara a 8-a a Campionatului de Karaoke, cei cinci copii supertalentati de la Rock Incorporation vor urca pe scena pentru un concert extraordinar ca si desfasurare, asa cum ne-au spus chiar ei.

Comunicat de Presa | Concertul de Craciun al trupei Iris –...

Legendara trupa Iris va invita luni, 20 Decembrie, ora 20.00 la Teatrul National Bucuresti, la un concert extraordinar! Conceptul spectacolului are la baza un joc al iluziilor, realul intalnind virtualul. Scenografia transforma spatiul teatrului intr-un univers versatil, trei ecrane formand un cub in interiorul caruia spectatorii vor fi transpusi in diferite cadre. Concertul spune povestea omului contemporan, omul care fuge, evadeaza, personaj ce se afla intr-o cursa continua. Tot acest concept dinamic este sugerat prin schimbarea decorurilor, spectatorii avand ocazia sa calatoreasca prin diferite spatii, atat interioare cat si exterioare. Impreuna cu Cristi, Nelu, Valter, Boro si Relu, veti trece pe langa scene urbane, campuri, hangare parasite sau catedrale.

Comunicate de Presa | Iris, mai puternici ca niciodata

Astazi, in cadrul conferintei de presa ce a avut loc in Fratelli Espresso Bar, Iris a deschis un nou volum al carierei, dar si al muzicii rock romanesti. Cum fiecare prolog e urmarea fireasca a unui deznodamant, conferinta a inceput cu decernarea Discului de Platina de catre Catalin Muraru, Directorul Casei de Discuri Roton, pentru albumul anterior lansat in 2007 'Cei ce vor fi'. Pe o piata pe care vanzarile de discuri au scazut in favoarea descarcarilor digitale, legale sau nu, Iris pastreaza traditia si reuseste sa faca din fiecare disc un 'Best Seller'.