Tuesday, January 25, 2022
Home Tags Rodizio social music club

Tag: rodizio social music club

Concerte in Bucuresti | Rock Incorporation @ Rodizio Social Music Club...

Luna cadourilor se anunta plina de multe, multe surprize placute la Rodizio | Social Music Club. Vineri, 2 decembrie, de la 22.00 la 23.00 in deschiderea celor de la The Funky Gang si a petrecerii Karaoke Live Band | Seara a 8-a a Campionatului de Karaoke, cei cinci copii supertalentati de la Rock Incorporation vor urca pe scena pentru un concert extraordinar ca si desfasurare, asa cum ne-au spus chiar ei.

Concerte in Bucuresti de Sfantul Andrei | Fusion Live Nights @...

Pentru ca foarte multi dintre voi ati cerut aceasta, miercuri, 30 noiembrie, in seara Sfantului Andrei, tot de la 20.30 si tot la Rodizio | Social Music Club anuntam oficial un nou concert din seria Fusion Live Nights alaturi de Daniel Lazar si prietenii lui ... cel de-al doilea in aceasta saptamana, primul ca si desfasurare cronologica.

Concerte in Bucuresti | Fusion Live Nights – Jazz, Blues, Soul,...

Joi, 1 decembrie, incepand cu orele 20.30, la Rodizio | Social Music Club, Daniel Lazar, Capriel Dedeian, Aurel Cristian si Catalin Pitzi Putingher la tobe continua seria concertelor Fusion Live Nights, seri linistite cu multa muzica buna dar mai ales live.

Karaoke Live Band cu the Funky Gang | Vineri, 2 Decembrie,...

Vineri, 2 decembrie, incepand cu orele 22.00, la Rodizio | Social Music Club, vom avea o noua petrecere tare in cea de-a 8-a seara a Campionatului de Karaoke | Karaoke Battles - Selectiile Preliminare. Invitati in concert sunt cei de la The Funky Gang. Georgiana, Stefan, Ionut, Relu si Ati promit o seara incendiara si tot ei vor tine partea si vor canta alaturi de concurenti pentru ca cei ce se inscriu la Campionatul de Karaoke au o trupa adevarata pe spate si beneficiaza de o logistica impresionanta pentru a convinge juriul si publicul ca ei merita sa treaca in etapa urmatoare.

Fusion Live Nights | Jazz, Soul, Blues, Violin Jam Session …...

Concertele Fusion Live Nights sunt programate in noiembrie si in decembrie, in fiecare joi, insa saptamana aceasta se va canta si miercuri, pentru ca seara obisnuita de desfasurare este "fully booked".

La Karaoke Battles poti castiga 1000 de euro cantand cu o...

Karaoke Battles | Campionatul de Karaoke se afla inca in faza selectiilor preliminare. Abia in decembrie se va trece la fazele semifinale dupa care va urma finala programata in Gala de Craciun cand invingatorul va pleca acasa si cu 1000 de euro. Ceea ce este foarte tare este ca ai posibilitatea sa canti alaturi de o trupa completa, cu toata infrastructura necesara plecand de la tobe, instrumente, lumini si terminand cu sunetisti, asistenta scena etc, etc. Distractia este garantata mai ales ca poti canta cu toata nebunia in jurul tau si fara sa participi neaparat in competitie. Este o sansa oarecum unica sa arati pentru cel putin o seara ca esti un adevarat Rockstar sau Popstar.

Concerte in Bucuresti | Fusion Live Nights cu Daniel Lazar, Capriel...

Fussion Live Nights inseamna practic transpunerea pentru publicul larg a unui concept de show exclusivist destinat sectorului corporate in care eleganta si rafinamentul partiturilor de jazz, soul, blues, muzica clasica si nu numai se intalnesc pe aceeiasi scena cu inclinatia de multe ori obsesiva a lui Daniel, a lui Capriel, a lui Cristian, a lui Pitzi dar si a celorlalti prieteni invitati in concert de a se exprima si a vorbi cu publicul prin intermediul instrumentelor. Si pentru ca mixul sa fie in afara obisnuitului se pune langa percutii, tobe, bass, pian sau chitara … o vioara, pentru un jam session realmente extraordinar ca si desfasurare scenica.

Canta alaturi de o supertrupa, Daniel Lazar Band, la Campionatul de...

Vineri, 4 noiembrie, incepand cu orele 22.00, la Rodizio | Social Music Club, avem o noua petrecere dementa in cea de-a IV-a seara a Campionatului de Karaoke | Karaoke Battles - Selectiile Preliminare. Invitati in concert sunt cei de la Daniel Lazar Band care pregatesc un superconcert, asa cum ne-au obisnuit de fiecare data. Tot ei vor tine partea si vor canta alaturi de concurenti. DA ... Cei ce se inscriu la Campionatul de Karaoke au o trupa adevarata pe spate si beneficiaza de o logistica impresionanta pentru a convinge juriul si publicul ca ei merita sa treaca in etapa urmatoare.

Fusion Live Nights | Jazz, Soul, Blues, Funk, Acoustic, Violin Jam...

Incepand cu 3 noiembrie, in fiecare joi, de la orele 20.30, la Rodizio | Social Music Club, Daniel Lazar alaturi de colegi din trupa sa dar si de alti prieteni invitati in concert prezinta Fusion Live Nights, seri linistite cu multa muzica buna dar mai ales live. De la partituri de jazz pana la funk si de la soul pana la jam session-uri cu vioara sunt foarte multe momente care se pregatesc si vor fi prezentate in fiecare joi, complexitatea armonica si melodica a desfasurarilor scenice neputand fi cuprinsa in cuvinte.

Concerte in Bucuresti | Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club...

Joi, 27 octombrie, incepand cu orele 20.30, Daniel Lazar alaturi de colegii din trupa sa dar si alti invitati in concert adauga un nou episod seriei “Jazzy Nights”, serile linistite cu multa muzica buna dar mai ales live de la Rodizio | Social Music Club. Jazzy Nights inseamna, practic, transpunerea, pentru publicul larg, a unui concept de program exclusiv si exclusivist al trupei in care eleganta si rafinamentul partiturilor de jazz si nu numai, se intalnesc pe aceeiasi scena cu inclinatia, de multe ori obsesiva a artistilor, de a se exprima si a vorbi cu publicul prin intermediul instrumentelor. Si pentru ca mixul sa fie in afara obisnuitului, se pune langa o trompeta, un pian, o chitara … o vioara. Ceea ce iese nu poate fi exprimat in cuvinte, ci trebuie neaparat vazut si mai ales ascultat.