Saturday, January 29, 2022
Home Tags Romanian top hits

Tag: romanian top hits

Pepe a castigat “Best Boys Act” la Romanian Top Hits Bacau...

La sfarsitul saptamanii trecute, pe 2 si 3 august a avut loc in Bacau gala de decernare a premiilor “Romanian Top Hits 2013”, un eveniment devenit deja o traditie, ce desemneaza cei mai buni artisti din Industria Muzicala Romaneasca. Pepe a avut doua nominalizari si anume Best Boys Act si Best Live Act iar in urma voturilor publicului si al fanilor a fost desemnat castigator al celei dintai dintre categoriile amintite, o sectiune in care “a concurat” alaturi de Directia 5, Cargo, Cristi Minculescu si Trooper.

Sonny Flame … castigatorul premiului Best Clubbing Show 2011

Sonny Flame a castigat premiul Best Clubbing Show in cadrul premiilor Romanian Top Hit 2011. Atat juriul dar mai ales publicul, au fost impresionati de spectacolele sustinute de artist in numeroasele orase din tara.

Romanian Top Hits | Stefan Banica, dublu premiat la Romanian Top...

Stefan Banica a fost dublu premiat la cea de-a cincea editie Romanian Top Hits, weekend-ul trecut, la Bacau. Premiile pentru “Cea mai buna piesa a unui interpret - Super Love” si pentru “Cel mai bun interpret roman” i-au fost acodate artistului Media Pro Music care a sustinut si un recital pe scena din Piata Tricolorului. Albumul Super Love a fost lansat in noimebrie 2010, al treisprezecelea disc de autor semnat Stefan Banica care contine 12 cantece de dragoste printre care: “Super Love”, “Strange-ma in brate” si “Gustul dragostei”.

Romanian Top Hits | Vunk, imbracati de fani la RTH 2011

Vunk continua seria premiilor, primind Premiul Best Band Performance la Gala Romanian Top Hits ce a avut loc in week-end-ul trecut la Bacau.

Romanian Top Hits 2011 | Alessia, Sonny Flame si Jimmy Dub,...

Weekend-ul trecut, la Bacau a avut loc a V-a editie a premiilor Romanian Top Hits. Printre castigatorii din acest an se afla si artistii casei de discuri Red Clover Media: Alessia, Sonny Flame si Jimmy Dub, fiecare plecand acasa cu un trofeu. Alessia a primit premiul “New Entry Top Hit”, single-ul de debut, “Boro Na Sou Po” fiind votat de catre public ca cel mai bun hit al unui nou artist. “Multumesc casei de discuri Red Clover, care m-a sustinut foarte mult, lui Cristi Ochiu si nu in ultimul rand voua”, a spus Alessia foarte emotionata cand a urcat pe scena pentru a-si ridica trofeul.

Romanian Top Hits 2011 | Jimmy Dub – Best New Artist

Jimmy Dub a primit premiul “Best New Artist” la Romanian Top Hits, in cadrul spectacolului ce a avut loc sambata seara, la Bacau. Lansat in urma cu un an, cu piesa “Monday”, Jimmy Dub a reusit sa se remarce datorita vocii catchy si look-ului funky, ochelarii de soare si palaria devenind deja, un trademark personal. “Premiul acesta este al vostru! Multumesc casei de discuri Red Clover, managerului meu Eugen Ghenea, Bogdan Nita, Artist Media Event si bineinteles voua”, le-a spus Jimmy celor prezenti in Piata Tricolorului din Bacau.

Romanian Top Hits 2011 | Sonny Flame – Best Clubbing Show

Sonny Flame face show la fiecare concert, fiecare aparitie a sa fiind un spectacol in sine. Insotit de o armata de dansatori, cu miscari de dans ce iti capteaza privirea, cu o coregrafie bine pusa la punct si cu multa atitudine, Sonny Flame stie cum sa faca atmosfera din club incediara.