Saturday, January 22, 2022
Home Tags Sambata

Tag: sambata

Concerte in Bucuresti | Live & Loud @ Spice Club Bucuresti,...

Sambata, 10 martie 2012, Daniel Lazar alaturi de trupa sa va continua seria concertelor Live & Loud cu un nou episod, in Spice Club Bucuresti. Pentru mai bine de 2 ore, se va pune in miscare o desfasurare impresionanta de forte in care este posibil sa se cante aproape orice in functie de starea de moment a lucrurilor ... de la Rapsodia Romana pana la Depeche Mode sau de la Trandafir de la Moldova pana la Red Hot Chilli Peppers ...

Concert Live & Loud in Club Spice cu Daniel Lazar |...

Sambata, 11 februarie, de la ora 23.00, Daniel Lazar alaturi de bandul sau va concerta in Club Spice Bucuresti. Este primul concert din 2012 in continuarea turneului indoor Live & Loud, in care Daniel are alaturi toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals ... si apoi in spate ... inginer de sunet si asistenta tehnica ... : Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Concerte in Bucuresti | Live Music Sessions @ Spice Club |...

Sambata aceasta, 22 octombrie, Daniel Lazar Band se intoarce in Spice Club pentru inca un concert din seria Live Music Sessions @ Spice Club Bucuresti. Foarte multi dintre voi ati asteptat aceasta revenire a lui Daniel alaturi de trupa sa in Spice si iata ca se intampla.

Concerte in Bucuresti | Publika @ Spice Club – Sambata, 25...

Una din cele mai in voga trupe de cover-uri te asteapta in Spice Club la o seara cu o atmosfera de neuitat, cu muzica live de calitate. Formata din profesionisti cu o bogata experienta de scena trupa Publika ne va incanta auzul cu melodiile cele mai ascultate dar si cu cele proprii pentru a desavarsi o seara perfecta.

Concerte in Bucuresti | Urban Live @ Tribute Club

When a few music people that have been friends forever get together to start a band, the musical bunch turns into a dream team. They do a few shows, get some rave reviews, the things grows bigger by the day. Take Tribute for example. Saturday Night, May, 28 2011, we’re serving not only rock’n’roll but more on a silver platter. Courtesy of Daniel Lazar Band.

Concerte | Daniel Lazar Band @ Spice Club Bucuresti

Live and Loud la Spice Club ... sambata ... 5 martie ... de la 23.00. Intr-o atmosfera de party ne vom reaminti ca "un pic de distractie nu are cum sa faca rau nimanui" ... Unde este Spice Club ? Pe Calea Victoriei 21 - 23, langa Politia Capitalei. Pentru rezervari: 0766 260 390 sau 031 312 01 36.

Comunicat de Presa | Cold Weather Warm Music @ Studio Martin

Sambata, 8 ianuarie, Studio Martin ... Cold Weather, Warm Music cu Rosario Internullo, Pagal si Kool ... Intrarea 10 / 20 RON

Ella, surpriza serii de sambata in Cluburile din Bucuresti

Sambata aceasta a inceput pentru Ella ca o seara cu prietenele in oras dar s-a transformat intr-un adevarat spectacol! Pusa pe distractie, Ella a iesit in oras impreuna cu doua prietene. Frumoase si simpatice, cele trei au infierbantat atmosfera intr-o seara ploioasa, dansand pana spre dimineata in mai multe cluburi din Regie.

Petrecerea ta de sambata noaptea se intampla in Elements Herastrau

Sambata, 21 noiembrie, incepand cu ora 23.00 va fi o super petrecere in Club Elements Herastrau - Hawaii Party @ Club Elements Bucuresti. Eee...