Prima Pagină Etichete Silviu paduraru

Etichetă: silviu paduraru

Deepside Deejays – In my heart

"In my heart" este noul single pe care baietii de la Deepside Deejays, intr-o noua formula, il vor promova in perioada urmatoare. Compozitia este semnata de Alstani Victor Razvan (Victor de la Pena) si Paduraru Silviu Marian (Dave Pryce) iar textul ii apartine lui Andrei Leonte.

Andreea D a lansat un nou single, “Magic love”

"Magic love" este numele celui mai nou single lansat de Andreea D, o piesa care pastreaza cel putin genul daca nu si atmosfera primei piese lansate solo anul trecut "So real". Productia lui "Magic love" este semnata de catre baietii de la Deepside Deejays adica Paduraru Silviu Marian, Alstani Victor Razvan, Craciun Alexandru Constantin, alaturi de Gabriel Huiban in timp ce versurile sunt scrise de Dragos Chircu.

Baietii de la Deepside Deejays au lansat videoclipul piesei “Look into...

"Look into my eyes" este cel mai nou single pe care baietii de la Deepside Deejays il vor promova in perioada imediat urmatoare, single pentru care au filmat si un videoclip in Antalya in regia lui Iulian Moga. Este clipul cu numarul 8 deja pe care Deepside Deejays l-au filmat.

Single | Antonia – I got you

"I got you" este cel mai nou single pe care Antonia il promoveaza alaturi de Roton, casa ei de discuri dar si de Global Music Management, echipa care se va ocupa de managementul artistei de aici incolo. Piesa este prima piesa pe care Antonia o lanseaza dupa mai bine de un an de pauza. Intre timp a intrat pe primele pozitii ale tuturor topurilor cu colaborarea pe care a avut-o cu cei de la Vunk. "I got you" este o productie Deepside Deejays, muzica semnand-o in grup Silviu Paduraru, Alexandru Craciun, Alstani Victor si Ciprian Blaga, in timp ce versurile apartin Biancai Cojocaru. Banuim ca se va filma si un clip pentru aceasta piesa noua insa pana atunci ascultam single-ul.

Eurovision 2012 | Viky Red – If you ever feel

If you ever feel este piesa pe care Viky Red a propus-o pentru Eurovision. Piesa a trecut de etapa selectiilor preliminare si o vom putea asculta si vota pe 10 martie in Finala Nationala.

Videoclip | Adi Cristescu – Perfect for me

Direct de pe contul oficial de You Tube al celor de la Cat Music avem cel mai recent videoclip al lui Adi Cristescu pentru Perfect for me. Piesa a fost scrisa chiar de Adi alaturi de Silviu Paduraru iar videoclipul a fost filmat la mare la noi, la Tuzla, in regia lui Dragos Buliga.

Single si Videoclip | Alina Sorescu – All my love

Alina Sorescu se intoarce la prima ei dragoste ... muzica ... si a inceput promovarea unui nou single, unui nou videoclip si bineinteles unui...

MOST POPULAR

HOT NEWS