Prima Pagină Etichete Single preview

Etichetă: single preview

“Party Never Ends”, noul album al Innei va fi lansat anul...

Inna se pregateste pentru lansarea unui noul album ce va fi lansat undeva in cursul acestui an. De pe "Party Never Ends" stim deja "InndiA" dar si "Tu si eu" cu tot cu varianta in engleza "Crazy sexy wild". Piesa care da si numele noul material a fost urcata si ea pe contul oficial de You Tube in varianta din sesiunea "Rock the roof". Si daca tot vorbeam de contul oficial al artistei tot de acolo ascultam intr-un preview si alte piese pe care le vom regasi in playlistul lui "Party Never Ends"

Teaser Single | Mandinga – Zaleilah

Cel mai recent single semnat Mandinga poarta un nume cel putin neobisnuit. „Zaleilah” nu este doar o piesa care va rasuna in toate difuzoarele in acesata toamna, dar si o stare de spirit, un nou dans pe care membrii trupei il vor pune in scena la fiecare concert de acum inainte. Piesa va avea premiera pe TV vineri la Neatza cu Razvan si Dani, si, tot vineri, va putea fi ascultata pe www.mandinga.ro si pe YouTube.

Teaser Single | Inna – Club Rocker

Inna si Play & Win lanseaza un nou single Club Rocker, cel de-al doilea extras de pe albumul "I am the club rocker", dupa "Sun is up". Vedem si noi teaserul uploadat pe canalul oficial de you tube. "I am the club rocker este albumul care ma reprezinta in totalitate. Este produs special pentru voi si sunt sigura ca impreuna il vom face no. 1! Go club rockers!" declara Inna.

Teaser Single | Anna Lesko – Get it

Cat Music, Gala Records, Live Artist dar mai ales Anna Lesko se pregatesc de lansarea unui nou single. Stim ca se numeste Get it, productia are legatura cu Gabriel Huiban ... si ... trebuie "neaparat" sa intram de cate ori putem pe pagina oficiala de facebook a artistei ca sa vedem cand oare va posta data la care va lansa singleul.

MOST POPULAR

HOT NEWS