Wednesday, January 19, 2022
Home Tags Sisu

Tag: sisu

Videoclip | Subsemnatu featuring Sisu, Aforic & Dj Grigo – Ochii...

Subsemnatu a ales pentru promovare de pe albumul "Nu strica muzica" colaborarea cu Sisu, Aforic si Dj Grigo ... "Ochii rai". Exista si un videoclip pentru acest track, filmat in Bucuresti si produs chiar de catre artist.

Videoclip | Sisu – Bagabonti in tara minunilor

Sisu vrea sa revina cu orice pret pe piata muzicala de la noi si lucreaza intens pentru asta. In urma cu ceva timp a aparut un nou videoclip pe canalul oficial de pe youtube "sisutudoroffice" "Bagabonti in tara minunilor". Noul single face parte de pe albumul artistului intitulat Temnita luminii. Clipul este unul destul de simplu ce prezinta o realitate dura!

Album | Sisu – Temnita Luminii

Pe contul oficial de youtube al lui Sisu au fost urcate recent 17 din cele 21 de piese pe care le gasim pe cel mai recent album al artistului. Lansarea "Temnitei Luminii" va avea loc pe 27 martie in Silver Church unde invitati vor fi Pacha Man, Dragonu' aka 47, Bibanu mixXL, Cedry2k, Giovanni (Il Egal), Faibo X.

Videoclip | Sisu – Am nevoie de rabdare

Vision Production si Micul Mexic (mi-a placut tare mult asta) au urcat recent pe contul oficial de you tube al lui Sisu un nou videoclip la cel mai recent single al artistului - Am nevoie de rabdare. Piesa este extrasa spre promovare de pe albumul "Temnita Luminii" ce va fi lansat in Silver Church pe 27 martie. Regia videoclipului o semneaza Klau (Kartel).

Sisu lanseaza Vacanta in Mexic in Club Tan Tan pe 20...

Sisu este gata de lansarea celui mai recent album al sau - Vacanta in Mexic. Concertul va avea loc in Bucuresti pe 20 noiembrie, in Club Tan Tan (Bulevardul Carol 61 / 0720 TAN TAN), incepand cu ora 23.00.

Videoclip | Sisu – Din toate florile din lume

Sisu are si el un clip nou, foarte bine filmat si foarte bine montat zicem noi - la piesa Din toate florile din lume,...