Prima Pagină Etichete Taxi

Etichetă: taxi

“Tacerea din ochi”, noul videoclip al celor de la Taxi

"Tacerea din ochi" este cel mai nou material video pe care il vedem de la Taxi, un "scurt metraj" ce vine in sprijinul proiectului de campanie impotriva violentei in familie. Mihaela Radulescu joaca in rolul principal si a fost sustinuta de Victor Petcu si Alexandra Ionita, rolul copiilor fiind interpretate de Robert Albu si Luca Preoteasa. Iulia Lumanare semneaza regia directorul de imagine fiind Tudor Panduru.

Cei de la Taxi au lansat “Subtitrarea la romani” alaturi de...

Cei de la Taxi repeta reteta de pe "Cele doua cuvinte" si "Esti iubibila" si pentru cel mai recent videoclip al lor, "Subtitrarea la romani". Si pentru ca era cea mai potrivita alegere, Irina Margareta Nistor, vocea filmelor copilariei pentru foarte multi romani este cea care a colaborat cu trupa pentru noul material. A iesit inainte, o sa iasa si de data aceasta si noul proiect va deveni viral si "va prinde" macar pe partea online a lucrurilor. Iulia Lumanare, Liviu Pojoni JR, Cristian Tarnovetchi si Andrei Ghitulescu sunt cei ce au pus in scena noua poveste Taxi. Si vorba lor: "Great fucking job, motherfuckers !!!"

Trupa Taxi a lansat “Esti iubibila”, un nou single si un...

"Esti iubibila" este cel mai nou single al celor de la Taxi, piesa care a fost lansata cu tot cu videoclip. Regia si productia materialului video ii apartine lui Iulian Moga care a ales alaturi de Dan o poveste simpla care sa adune printre cele mai cunoscute cupluri din showbizz-ul romanesc Mihaela Radulescu si Dani Otil, Elena Ionescu si Marian Duta, Maia Maironi si Dan Fintescu, Irina si Razvan Fodor, Andreea si Cabral, Anca si Pavel Bartos, Andreea si Mihai Margineanu, Diana si Razvan Simion, Jojo si Ionut Grama, Monica Davidescu si Aurelian Temisan, Andra si Catalin Maruta, Olivia Steer si Andi Moisescu, Elena si CRBL, Paula Seling si Razvan Bucura, Teo Trandafir si Costi Iosef, Ioana si Mihai Gainusa.

MOST POPULAR

HOT NEWS