Prima Pagină Etichete Trance

Etichetă: trance

Snatt & Vix featuring Alexandra Badoi – Cold Shower

Vorbeam la inceputul anului si felicitam un nou proiect aparut in Industria Muzicala de pe la noi ... apreciat ulterior si de catre cei de pe afara. Trei prieteni din Antene, Snatt, Vix si Alexandra Badoi s-au pus pe treaba si a iesit Cold Shower. Lucrurile nu s-au oprit in acest punct si iata ca putem vorbi acum si de un clip ... care arata foarte bine. Felicitam inca o data proiectul si asteptam cat mai multe realizari din partea echipei.

Single | Snatt & Vix featuring Alexandra Badoi – Cold Shower...

Eeee... da ... Cei de la Armada Music au urcat astazi pe contul lor oficial de You Tube - Cold Shower (Markus Schulz Big Room Reconstruction) - Snatt & Vix featuring Alexandra Badoi. Alexandra, Bogdan si Dragos, colegi la Antena 1, au trimis cu ceva timp in urma Cold Shower la Armada care au semnat pentru publishingul acesteia. Prima versiune a piesei care apare este un remix al lui Markus Schulz, reworked-ul la single-ul artistilor romani fiind inclus pe Prague 11, noua compilatie a dj-ului american.

Comunicate de Presa | In the mix cu ATB de Revelion

Pe data de 31 Decembrie, scena dance internationala se va bucura de un spectacol ce depaseste orice foc de artificii! Chiar in ziua de revelion, ATB va lansa Capitolul 6 din celebra serie de compilatii 'ATB THE DJ'.

Armin van Buuren – Cel mai bun Dj din lume...

Armin van Buuren a fost votat cel mai bun Dj din lume de catre cititorii DJ Magazine. Daca vi se pare ceva foarte cunoscut este doar datorita faptului ca si anul trecut, in aceeiasi perioada, a luat exact acelasi premiu. In mare aceleasi nume se regasesc si anul acesta in top 5 numai ca au schimbat un pic locurile intre ei. Paul van Dyk a facut schimb la locul 3 cu ocupantul locului 5 de anul trecut ... David Guetta in timp ce locul 2 ii ramane lui Tiesto si locul 4 este ocupat de Above & Beyond.

MOST POPULAR

HOT NEWS