Prima Pagină Etichete TVR

Etichetă: TVR

Incepe nebunia Eurovisionului 2013

Echipa de la TVR a anuntat inceperea inscrierilor pentru Selectia Nationala Eurovision Song Contest 2013. Aceasta etapa va dura pana pe 3 februarie, cei interesati fiind asteptati sa trimita sau sa depuna piesele in format audio, pe cd la Registratura Televiziunii Romane dar si la sediile studiourilor teritoriale din cluj, Iasi, Timisoara si Craiova.

Interviu | Pepe @ Confesiuni cu Iuliana Marciuc pe TVR 2

Pepe a fost invitat luni, 30 aprilie, in emisiunea Iulianei Marciuc de pe TVR 2, Confesiuni. Emisiunea poate fi vazuta integral pe site-ul TVR-ului sau direct pe contul oficial de You Tube al artistului de unde, de altfel, am preluat si noi toate cele 3 parti de mai jos.

Eurovision 2012 | Lista celor 15 melodii care au ajuns in...

S-a terminat si prima parte a Preselectiilor pentru Eurovision 2012. Urmeaza ultima etapa, cea a Finalei care este programata pe 10 martie si va fi transmisa in direct de TVR. Peste 100 de piese au intrat in competitie si au ramas 15.

Eurovision 2011 | Cine a castigat finala nationala Eurovision 2011 Romania...

Hotel FM cu melodia "Change" a fost alegerea romanilor pentru a-i reprezenta in Finala Eurovision 2011, la Dusseldorf, in Germania, in mai.

Eurovision 2011 | Marele premiu

Mai sunt aproximativ 3 saptamani ramase pentru inscrierea pieselor in preselectia Eurovisionului 2011. Ultima zi este 5 noiembrie. In noaptea de Revelion, romanii isi vor alege piese care ii va reprezenta in luna mai, la Dusseldorf, in Finala Eurovision.

Eurovision 2011 | Selectia Nationala va fi in noaptea de Revelion

A inceput inscrierea pentru Eurovision 2011. Compozitorii pot trimite piesele ce le vor inscrise in competitie pana pe data de 5 noiembrie 2010. Preselectia va avea loc in 9 si 10 noiembrie cand vor fi alese piesele ce vor intra in Selectia Nationala Eurovision 2011. Aceasta va fi organizata de TVR in noaptea de Revelion.

Eurovision Romania 2010 | Artisti, Compozitori si Piese in Preselectia Eurovision

Saptamana trecuta, joi, s-a incheiat perioada de inscrieri pentru Preselectia Nationala Eurovision 2010. Pana la inchidere la intrarea din Pangrati a TVR au fost...

MOST POPULAR

HOT NEWS