Prima Pagină Etichete Vama

Etichetă: vama

Daniel Lazar canta de 1 Martie in Club Live, fostul Why...

Saptamana aceasta se redeschide Why Not, care sub noua denumire, "Club Live" revine la profilul care l-a consacrat. Noua echipa de management, Sprint Media Group, promite sa puna cumva lucrurile in ordine si sa aduca locatia pe pozitia intai in topul cluburilor cu muzica live din Bucuresti. Sunt anuntate deja mai multe concerte mari: VAMA, Compact, Mihai Margineanu, Cargo, Directia 5. Sambata, 1 Martie, Daniel Lazar va fi gazda serii in Club Live. Alaturi de trupa sa va sustine un prim concert in "noua" locatie din seria Live & Loud Indoor Tour. Ora de incepere a "ostilitatilor" :) este 22.00.

Peste 300.000 de oameni au votat deja pentru Romanian Music Awards...

In numai 5 zile de cand s-a dat Start Vot, artistii nominalizati la Romanian Music Awards au primit peste 300.000 de voturi pe pagina rma.1music.ro. Ceea ce este si mai interesant este faptul ca voturile au venit din nu mai putin de 94 de tari.

Vama a lansat videoclipul piesei “Epidemie de iubire”

"Epidemie de iubire" este primul single pe care cei de la Vama il promoveaza de pe albumul "2012". Piesa beneficiaza si de un videoclip compus din imagini de la concertul de lansare al albumului ce a avut loc pe 28 mai, anul acesta, la Sala Palatului. Serban Ionescu este cel care semneaza montajul si productia materialului.

MOST POPULAR

HOT NEWS