Prima Pagină Etichete Viky red

Etichetă: viky red

Jul, fosta componenta Hi-Q se lanseaza solo cu “Wake me up”

Avem de-a face cu un debut, asa ca de sfarsit de saptamana. Jul, pe numele ei complet, Georgiana Moraru, fosta componenta Hi-Q, se relanseaza, solo, de aceasta data. "Wake me up" este primul single, o piesa vesela, "radio-friendly" cu un mesaj pozitiv, perfecta pentru zilele de toamna.

Viky Red: “Cred ca o piesa buna ramane la fel de...

Viky Red, unul dintre favoritii selectiei nationale Eurovision de anul acesta, va prezinta varianta acustica a piesei „If you ever feel” cu care s-a calificat in finala concursului, ce va avea loc sambata, 10 martie. „Cred ca o piesa buna ramane la fel de buna indiferent de felul in care este cantata, asa ca sper sa va placa si varianta acustica a single-ului ‘If you ever feel’. Ultima saptamana a fost pentru mine mai ceva ca o cursa intr-un montagne russe. Nu uitati ca am nevoie de toata sustinerea voastra, sambata, la finala Eurovision. Va astept sa-mi fiti alaturi!” ne-a spus Viky Red.

Eurovision 2012 | Cine va castiga Finala Nationala Eurovision 2012 si...

Ieri, am intrebat pe pagina noastra de facebook "Cine va castiga Finala Nationala Eurovision 2012 si va reprezenta Romania la Baku ?". Acum, la 24 de ore dupa avem si un esalon reprezentativ pe baza caruia putem trage primele concluzii. Aproape 1000 de fani si-au exprimat preferinta si au ales piesa pe care o considera ei cea mai potrivita pentru a reprezenta Romania. 328 dintre voturi au plecat catre Mandinga si a lor Zaleilah confirmandu-se astfel, cel putin deocamdata, ca ei sunt favoritii. T&L si Twilight ocupa un destul de surprinzator loc 2 cu aproape 130 de voturi in timp ce locul 3 il ocupa deocamdata Miss Mary cu nu mai putin de 82 de voturi. Surprinzatoare este pozitia pe care o ocupa Catalin Josan cu Call my name considerat si el un mare favorit ... Doar locul 9 si doar 41 de voturi.

Eurovision 2012 | Viky Red – If you ever feel

If you ever feel este piesa pe care Viky Red a propus-o pentru Eurovision. Piesa a trecut de etapa selectiilor preliminare si o vom putea asculta si vota pe 10 martie in Finala Nationala.

MOST POPULAR

HOT NEWS