Sunday, January 23, 2022
Home Tags Vineri

Tag: vineri

Daniel Lazar continua turneul indoor “Live & Loud” cu un nou...

Vineri, 14 noiembrie, Daniel Lazar va canta alaturi de trupa sa in Music Club Bucuresti, intr-un nou episod al turneului indoor “Live & Loud”.

Vineri, pe 26 octombrie, Daniel Lazar ataca fortareata incasilor, “Cuzco Pub...

"Live & Loud Indoor Tour" continua saptamana aceasta cu un nou episod, vineri, pe 26 octombrie, de la 23.00. Daniel Lazar va conduce ostilitatile pe scena de la Cuzco Pub Bucuresti, de data aceasta. Avem de-a face si cu o premiera. Este primul concert pe care Daniel il va sustine in Cuzco (fostul Q-Pub) si de aceea este hotarat sa il inaugureze "cum se cuvine" si cum se putea mai bine decat "Live & Loud".

Concerte in Bucuresti | “Live & Loud” @ Spice Club, Vineri,...

Pentru mai bine de doua ore se va pune in miscare o desfasurare impresionanta de forte in care este posibil sa se cante aproape orice, in functie de starea de moment a lucrurilor ... De la Rapsodia Romana la Depeche Mode sau de la Trandafir de la Moldova la Red Hot Chili Peppers.

Concerte in Bucuresti | “Live & Loud” @ La Joya |...

Vineri, 30 martie, Daniel Lazar alaturi de trupa sa vor pune in scena un super concert in Club La Joya (fostul Cuando). Este un nou eveniment din seria "Live & Loud". Rezervarile se fac la numarul de telefon 0722 50 50 85. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.lajoya.ro si pe site-ul oficial www.lazardaniel.ro.

Concerte in Bucuresti de Martisor | Pepe @ Barletto Club |...

De martisor, in club Barletto vei simti atmosfera de primavara. Pepe va sustine un super concert pentru a cuceri inimile doamnelor si domnisoarelor. Cele mai frumoase martisoare se ofera in Club Barletto, pe versurile lui Pepe!

Concerte in Bucuresti | Live & Loud @ La Joya Bucuresti...

Vineri, 3 februarie, Daniel Lazar alaturi de trupa sa vor pune in scena un super concert in Club La Joya (fostul Cuando). Este un nou eveniment din seria "Live & Loud". Rezervarile se fac la numarul de telefon 0722 50 50 85. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.lajoya.ro si pe site-ul oficial www.lazardaniel.ro.

Concert Publika in Club Planters Bucuresti | Vineri, 27 ianuarie

Vineri, 27 ianuarie 2012, incepand cu orele 22:00, Club Planters va asteapta la un concert live sustinut de trupa Publika.

Concert Publika in Club Planters Bucuresti | Vineri, 20 ianuarie

Din 20 ianuarie 2012, Clubul Planters se relanseaza intr-o noua formula, cu un nou concept: Live Music. Situat in central Bucurestiului, pe Mendeleev nr. 8, de mai bine de 10 ani, Planters a fost si ramane un club de prestigiu. Artisti consacrati vor trece pragul locatiei noastre astfel incat, in fiecare saptamana vom avea parte de cele mai reusite concerte live.

Concerte in Bucuresti | Rock Incorporation @ Rodizio Social Music Club...

Luna cadourilor se anunta plina de multe, multe surprize placute la Rodizio | Social Music Club. Vineri, 2 decembrie, de la 22.00 la 23.00 in deschiderea celor de la The Funky Gang si a petrecerii Karaoke Live Band | Seara a 8-a a Campionatului de Karaoke, cei cinci copii supertalentati de la Rock Incorporation vor urca pe scena pentru un concert extraordinar ca si desfasurare, asa cum ne-au spus chiar ei.

Karaoke Live Band cu the Funky Gang | Vineri, 2 Decembrie,...

Vineri, 2 decembrie, incepand cu orele 22.00, la Rodizio | Social Music Club, vom avea o noua petrecere tare in cea de-a 8-a seara a Campionatului de Karaoke | Karaoke Battles - Selectiile Preliminare. Invitati in concert sunt cei de la The Funky Gang. Georgiana, Stefan, Ionut, Relu si Ati promit o seara incendiara si tot ei vor tine partea si vor canta alaturi de concurenti pentru ca cei ce se inscriu la Campionatul de Karaoke au o trupa adevarata pe spate si beneficiaza de o logistica impresionanta pentru a convinge juriul si publicul ca ei merita sa treaca in etapa urmatoare.