Prima Pagină Etichete Vlad parvulescu

Etichetă: vlad parvulescu

Videoclip | Giulia – Vorbe Goale

Giulia a lansat videoclipul piese "Vorbe goale", singleul pe care il promoveaza de la sfarsitul anului trecut. Ceea ce este de mentionat vis-a-vis de acest material este ca Giulia a filmat fiind insarcinata in 9 luni. Regia o semneaza Gabriel Huiban cel care se face de altfel "vinovat" si de productia muzicala iar locatia aleasa a fost chiar studioul de la Gala Records. Versiunea originala a piesei s-a bucurat de succes inca de la momentul lansarii, dar artista a decis ca de videoclip va beneficia versiunea lenta, denumita de catre fanii Giuliei balada Vorbe Goale.

Giulia lanseaza versiunea slow a single-ului “Vorbe Goale”

“Vorbe Goale este o piesa la care am muncit mult. Versiunea slow este mult mai sensibila si asta imi place foarte mult! Ne-am dorit ceva diferit si am dus acest concept mai departe!” a declarat Giulia. Noua versiune a piesei, Vorbe Goale, este lansata tot de catre Gala Records, casa de discuri cu care artista colaboreaza de foarte mult timp. Gabriel Huiban si echipa lui s-au ocupat si de data aceasta de productia piesei, colaborarea dintre el si cantareata fiind una de lunga durata.

Single | Muneca featuring Matteo – Mannequin

Gala Records si Live Artist si-au unit fortele si astfel s-a nascut proiectul Muneca! Mannequin este primul single al misterioasei artiste si s-a auzit pentru prima data la ProFm, aseara, 16 februarie, in emisiunea lui CRBL. Mannequin este o piesa cu un sound usor exotic, care de la prima ascultare te poarta cu gandul la vara si seri fierbinti, iar featuring-ul cu Matteo condimenteaza atmosfera piesei cu un plus de savoare.

Annely Cole cucereste Europa

Recent aparuta pe piata muzicala din Romania, Annely Cole si al ei single Need You, au reusit deja sa treaca de granitele tarii. Primul single al artistei a ajuns intai la inimile rusilor, iar acum Annely a intrat in atentia presei internationale. Proiectul lansat de Gala Records, a fost prezentat pe site-ul European Europopped.Com, iar autorul articolului se declara incantat de beat-urile piesei si recomanda cititorilor sa vizioneze clipul.

Giulia este ceruta pentru un concert tocmai in China

Giulia trece prin cea mai frumoasa perioada a carierei ei atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Artista este insarcinata in aproape 8 luni dar cu toate aceste continua sa onoreze contractele pentru concerte. Relansarea solo se bucura de succes, iar single-ul “Vorbe Goale”, desi in limba romana, a ajuns la inimile ascultatorilor din intreaga lume. In urma cu cateva zile, pe adresa oficiala a casei de discuri, a venit o invitatie pentru Giulia, care este solicitata sa participe la un festival anual ce are loc tocmai in China .

MOST POPULAR

HOT NEWS