Prima Pagină Etichete Voxis

Etichetă: voxis

Teaser Single | Kamelia – You Can Do It

Kamelia se pregateste de lansarea unui nou single alaturi de Sandri, unul dintre componentii trupei Voxis. "You cand do it" este numele noului track, Studio 66 semneaza productia, chiar Sandri este cel de la chitara iar videoclipul este filmat de Ionut Trandafir, cel care se face vinovat si de "Prima oara".

Videoclip | Voxis – I Just Wanna

Voxis alaturi de cei de la Cat Music au lansat cel mai recent videoclip al trupei la singleul I just wanna, piesa pe care o promoveaza din vara. Regia videoclipului este semnata de Spike care a ales ca si locatie complexul SemaPark din Bucuresti, in fosta casa Big Brother.

Oferta Speciala Artisti pentru Balul Bobocilor de la Cat Music Concerte

Am primit si noi oferta de artisti pentru Balurile de Boboci din acest an ce cuprinde artisti de la Cat Music. Asa ca daca sunteti organizatori ai balului de boboci de la voi din liceu sau de la voi din facultate Cat Music Concerte ii are pe Liviu Hodor si Mona pentru 1000 de euro, Sunrise Inc. pentru 900 de euro, Voxis pentru 900 de euro, Toni Tone pentru 1000 de euro, Tara pentru 800 de euro, ROA la 1700 de euro, Bitza pentru 1000 de euro, Stereosonic la 1000 de euro, Dj Eftimie pentru 1000 de euro, Sasha Lopez cu tot cu Broono si Ale Blake la 1300 de euro. Oferta fiind explicita in acest sens, preturile sunt valabile doar pentru concerte / show-uri la Balurile de Boboci si cu siguranta doar pentru 2011, maxim inceputul lui 2012. Oricum detalii, informatii, contracte puteti discuta cu cei de la Cat Music Booking and Events / Concerte-Catmusic.Ro / Booking-Catmusic.Ro / Telefoane: 021 233 18 47 si 021 233 18 48 / Mobil: 0726126469 / Persoana de Contact: Madalina Nicolai.

Impresariat si Management Artistic | Oferta si Preturi Artisti de la...

Cat Music propune o lista restransa de artisti pentru concertele si evenimentele de revelion 2011. De ce restransa ? Pentru ca sunt doar cativa dintre artistii din portofoliul lor pe care ii regasim in aceasta oferta. Astfel daca nu v-ati hotarat inca cine sa cante la petrecerea din noaptea dintre ani sau daca abia acum ati aflat bugetul pentru concertele din piata mare a orasului ... puteti avea ...

MOST POPULAR

HOT NEWS