Monday, January 17, 2022
Home Tags Yolo

Tag: yolo

Dj Sava a lansat un single nou, “Taboo”, alaturi de Misha...

"Taboo" este cel mai nou single semnat Dj Sava care va intra in promovare in perioada urmatoare. Piesa este o colaborare cu Misha si J. Yolo. Partea de productie a fost asigurata de Constantin Sava (Dj Sava), Marius Roszdas, Jacques Yolo si Mihai Ristea in timp ce publishingul apartine celor de la Cat Music. Pentru o perioada limitata de timp "Taboo" poate fi downlodata gratuit de pe pagina oficiala de Facebook a artistului.

Videoclip | Chris Mayer – The Supplier & J.Yolo – Back...

Back to life este numele celui mai nou single al lui Yolo in colaborare cu Chris Mayer. Piesa a intrat deja in playlisturile radiourilor si se anunta a deveni un hit. Este o productie pe care o semneaza Mayer si Yolo alaturi de Connect-R in partea de postproductie contribuind si cei de la Deepside Deejays. Videoclipul a fost filmat in decembrie in studiourile de la Buftea ale Media Pro Pictures in regia lui Iulian Moga.

Videoclip | Dj Sava featuring Andreea D & Yolo – Free

Vorbeam in octombrie de noul single pe care il promoveaza Dj Sava alaturi de Andreea D si Yolo - Free ... Piesa a prins foarte bine si a intrat si pe radio asa ca cei trei au filmat un videoclip pentru acest track. Regia o semneaza Alex Ceausu.

Single | Dj Sava featuring Andreea D & Yolo – Free

Direct de pe youtube-ul celor de la Cat Music avem varianta oficiala a noului single Dj Sava cu tot cu Andreea D si Yolo - Free, cea de-a doua piesa lansata in aceasta formula dupa hit-ul MoneyMaker. Free a fost aleasa pentru a fi noul single in urma feedbackului excelent pe care piesa l-a primit in concertele pe care cei trei le-au sustinut in septembrie in Bulgaria si prin tara. Compozitia o semneaza "in grup" Sava Constantin, Stefan Mihalache si Jacques Yolo. Free are deja o varianta de club facuta de cei de la Deepside Deejays iar in cateva zile ni se promite si viziunea lui Gino Manzotti.