Adrian Tutu a lansat “Cum ar fi ?”, videoclipul piesei facuta in colaborare cu Nicola

0
1,228 vizualizari

Adrian Tutu a lansat "Cum ar fi ?", videoclipul piesei facuta in colaborare cu Nicola

A participat si a si castigat prima editie a show-ului “Romanii au talent“. Lucreaza de atunci la primul sau album, productia acestuia semnand-o Boier Bibescu. Iar primul extras de pe acest album este “Cum ar fi ?” piesa pentru care Adrian Tutu a colaborat cu Nicola. Videoclipul a fost filmat in regia lui Claudiu Stan intr-o post productie Vision Production.

“Am filmat in mai multe locatii din Bucuresti, a fost prima data cand am jucat intr-un videoclip si chiar m-am simtit ca un superstar. Boier Bibescu s-a ocupat de productia videoclipului si a fost acolo tot timpul, avand chiar rolul de paparazzi in videoclip. Totul a fost asa cum trebuie sa fie, iar colaborarea cu Nicola, un artist consacrat in industria muzicala, m-a incurajat si mi-a dat mai multa incredere in mine.” a declarat Adrian.

Adrian Tutu a lansat "Cum ar fi ?", videoclipul piesei facute in colaborare cu Nicola

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here