Akcent lanseaza Dilemma

0
1,356 vizualizari

Akcent lanseaza Dilemma

La un an dupa succesul global care a devenit single-ul Kamelia (top 10 in 10 tari din Europa, Asia si Africa), AKCENT revine cu un nou single si un videoclip special: Dilemma.

Videoclipul Dilemma a fost filmat timp de trei nopti in Hong Kong, fiind o premiera in cariera lui Adrian, liderul proiectului romanesc cu cele mai multe hituri in top 10 in Romania.

“Am incredere in fanii mei asa cum ei au incredere in mine. Dilemma incepe un nou capitol in istoria Akcent iar pentru 2015 am multe multe surprize. A fost magica atmosfera de la filmari si am incercat sa completam mesajul piesei, sa redam Dilemma si misterul cu care ne confruntam in fiecare relatie.” – a declarat Adrian.

Noul single Akcent are toate ingredientele pentru a fi cea mai tare piesa romaneasca a anului atat la radiourile si in cluburile romanesti dar si peste hotare. Piesa a fost compusa si produsa de Adrian Sina si echipa de hitmakeri de la Premium Artist, aceeasi echipa care a lucrat “Sarutari criminale” si “Vreau sa te” (Maxim), “Noi simtim la fel” (Lidia Buble & Adrian Sina), “Gloante oarbe” (Anda Adam) si multe alte hituri.

Dilemma este raspunsul la toate intrebarile celor aproape 4 milioane de fani de pe pagina de Facebook Akcent. Artistul a devenit al treilea cel mai popular brand din Romania si cel mai puternic barbat pe Facebook in tara natala. 2015 anunta un nou sound si mai multe turnee in India, Pakistan si Turcia pentru Akcent.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here