Alexandra Crişan a lansat o nouă piesă şi un nou videoclip,”Alerg” !!!

0
2,780 vizualizari
Alexandra Crişan a lansat o nouă piesă şi un nou videoclip,

Pe Alexandra Crişan o cunoaştem de la X-Factor unde a ajuns până în finala concursului dar mai ales de la The Four unde a avut, de asemenea, un parcurs absolut extraordinar. Tot aşteptam de la ea un nou material propriu mai ales ca prima piesă lansată, “Minte-mă frumos”, chiar a însemnat un “debut” cât se poate de promiţător.  Anul trecut a colaborat şi cu Cornel Ilie pentru “Război pe câmp deschis” şi iată că avem o nouă piesă de la Alexandra de adăugat în playlist.

„Ideea piesei Alerg a pornit în cadrul show-ului „The Four”, mai exact în finala concursului, când mi-am spus că trebuie sa vin cu o piesă proprie. După toate piesele scrise cu un mesaj trist, Alerg este o piesă a vindecării pentru mine. Prin ea, îi mulțumesc persoanei ce se află alături de mine acum, persoana care m-a învățat că se poate și altfel. Piesa a suferit numeroase modificari până la varianta finală, de care eu sunt foarte mândră.”, declară Alexandra Crişan

Videoclipul este semnat de Silviu Mindroc, un prieten al artistei.

„Mă bucur foarte mult de colaborarea pe care am avut-o cu Alexandra, fiindcă am reuşit să concretizam în imagini viziunea pe care alături de ea şi de echipa mea o aveam asupra videoclipului. Tot ce s-a întamplat pe platoul de filmare a venit natural pentru realizarea acestui videoclip. Ne-a ajutat foarte mult energia şi starea pe care o transmite piesa în a alege cele mai bune cadre – asta se vede şi în imagini. Am ales să fim spontani şi originali, drept urmare totul a mers destul de repede. Atmosfera a fost una relaxată şi ne-am simţit foarte bine. Videoclipul transmite și această stare.”, a menţionat regizorul Silviu Mindroc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here