Vineri, 25 Ianuarie, de la 18.30, in El Bistro Bucuresti, Daniel Lazar reia seria concertelor acustice – Almost Unplugged | Acoustic Live Sessions

0
1,237 vizualizari

Vineri, 25 Ianuarie, de la 18.30, in El Bistro Bucuresti, Daniel Lazar reia seria concertelor acustice - Almost Unplugged | Acoustic Live Sessions

Seria concertelor acustice cu Daniel Lazar alaturi de colegi din trupa sa dar si foarte multi alti prieteni invitati a fost foarte bine primita in sezoanele trecute asa ca artistul a hotarat sa transpuna o noua serie de evenimente in aceasta atmosfera intr-un nou “mini turneu”. Primul episod din “Almost Unplugged | Acoustic Live Sessions” se va desfaura in El Bistro Café de pe Calea Victoriei, vineri, 25 ianuarie, de la ora 18.30.

“Almost Unplugged | Acoustic Live Sessions” inseamna transpunerea publica a unui concept de show exclusivist, dedicate sectorului corporate in care eleganta si rafinamentul partiturilor de jazz sau blues sau soul si chiar si muzica clasica se intalnesc cu inclinatia de multe ori obsesiva a lui Daniel dar si a celorlalti prieteni invitati de a comunica publicului prin intermediul instrumentelor.

“Almost Unplugged | Acoustic Live Sessions” este insula unde te refugiezi pentru a te deconecta de la realitatea imediata a industriei muzicale.

Este genul de concert la care trebuie sa participi, cuvintele neputand in nici un fel cuprinde ansamblul si desfasurarea lucrurilor ce se intampla pe scena.

“Almost Unplugged | Acoustic Live Sessions”, Vineri, 25 Ianuarie, de la ora 18.30, El Bistro Bucuresti

Rezervarile se fac la numarul de telefon 021 212 77 12  sau direct pe adresa de email contact@elbistro.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.elbistro.ro dar si pe site-ul oficial al artistului (http://www.lazardaniel.ro) si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro). Parteneri: Urban.Ro, iConcert.Ro, Eva.Ro, IndustriaMuzicala.Ro, BestMusic.Ro, YabbMusic.Ro, HighSound.Ro, HotCity.Ro, MusicIsLife.Ro, Hipnotizat.Ro, SuperMuzica.Net.

Adresa: Calea Victoriei 208
Telefon: 021 212 77 12
Email: contact@elbistro.ro
Web: www.elbistro.ro

Evenimentul este disponibil si pe Android sau iPhone, iPad si iPod cu Daniel Lazar Mobile App

# Android Market (pentru telefoanele cu Android) – https://market.android.com/details?id=com.reverbnation.artistapp.i53687

# iTunes (pentru iPhone, iPad si iPod) – http://itunes.apple.com/ye/app/daniel-lazar/id476621799?mt=8

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here