Andra, Monica Anghel si Oana Sarbu au intrat in galeria vedetelor Cutiuta Muzicala

0
1,249 vizualizari
MusicBlog | Andra, Monica Anghel si Oana Sarbu au intrat in galeria vedetelor Cutiuta Muzicala
MusicBlog | Andra, Monica Anghel si Oana Sarbu au intrat in galeria vedetelor Cutiuta Muzicala

In luna decembrie, proiectul “Cutiuta muzicala” revine cu volumul 9, special conceput pentru cei mici. Copiii se vor putea bucura de piese precum “Podul de piatra”, “Ursul doarme si viseaza”, “Cocoselul meu istet” si multe altele.

Andra, Monica Anghel si Oana Sarbu sunt cele trei artiste mamici ale caror voci apar pe acest nou material discografic. Vedetele au fost extrem de incantate de idee, au acceptat imediat propunerea si au intrat in studio, unde au inregistrat, ca la carte, cele 16 piese.

Lansarea volumului 9 al Cutiutei Muzicale, marcheaza un moment foarte important, aceasta venind la exact 10 ani de la aparitia brandului pe piata muzicala de la noi. In tot acest timp, proiectul dedicat copiilor s-a bucurat de un succes foarte mare, in continua crestere de la an la an.

Noul volum contine melodii clasice din folclorul pentru copii, dar si cateva piese foarte noi. In plus, la inceputul lunii decembrie, MediaPro Music impreuna cu producatoarea seriei Cutiuta Muzicala, Liliana Stefan, vor organiza un eveniment de lansare al albumului, in cadrul caruia se la lansa si site-ul brandului,  www.cutiutamuzicala.ro.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here