Ank Neacsu revine cu un videoclip nou filmat pentru singleul “Bali”

1
1,174 vizualizari

Ank Neacsu revine cu un clip nou filmat pentru singleul "Bali"

Videoclipul celui mai nou single promovat de Ank Neacsu, “Bali“, a fost filmat in Turcia in luna de miere a artistei, in regia lui Catalin Dardea de la Full Boss Music, cel care a mai colaborat cu Ank in perioada cand aceasta facea parte din trupa Asia.

“Eram in vacanta, dar a venit un amic, Catalin Dardea, care a mai facut cateva videoclipuri cu trupa Asia si el a venit cu ideea. Initial nu am vrut, dar pana la urma am ales cateva locuri de filmare, m-am imbracat cu ce aveam eu la mine, mi-am cumparat de acolo o sapca sI o fusta de marinarita, am furat de la Serkan o cravata neagra. La un moment dat, Catalin i-a propus lui Serkan sa apara in videoclip. Nici eu n-am mai filmat cu vreun barbat, nici el nu a mai fost vreodata intr-o asemenea ipostaza, dar a iesit foarte bine”, a spus artista.

Ank Neacsu revine cu un clip nou filmat pentru singleul "Bali"

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here