Antract implineste 28 de ani de activitate

0
1,322 vizualizari

Antract

Formatia Antract implineste anul acesta 28 ani. Vor sarbatori pe scena, pe 8 martie, in Divino Lounge & Club Ramnicu Valcea.

Din playlist-ul pregatit special pentru aceasta aniversare nu vor lipsi piese ca: Una intr-un million, M-am obisnuit, Carciumareasa, Te-am iubit, Inima mea, Cine esti tu, Singuratate, Esti frumoasa, Taci mai femeie, dar si piese mai noi ale formatiei Antract cum ar fi: Lucid, Pentru tine, nou (piesa care a castigat sectiunea pop rock la “Romanian Top Hits Music Awards” Bacau 2011, Fluturi, Dezbracata, Trebuie sa crezi, Get it up, piese care vor face obiectul noului album Antract ce va fi lansat in vara anului 2012.

Dupa plecarea in Berlin a tobosarului Cosmin Cadar in toamna lui 2011, Antract si-a improspatat fortele aducandu-l in formatie pe Razvan Gorcinski (ex Morandi) iar la inceputul anului 2012 Fernando Draganici (keyboards) a revenit in trupa dupa o absenta de 4 ani, timp in care a fost membru in formatiile Talisman si Krypton.

Sursa: Comunicat de Presa Antract

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here