Canalul Oficial de You Tube al celor de la Roton Music a fost inchis

1
2,305 vizualizari

Astazi a fost inchis Canalul Oficial de You Tube al celor de la Roton. Se pare ca “se intampla si la case mai mari” ca Atotputernicul Google impreuna cu “fiul” mai mic, You Tube sa dea lectii privind drepturile de autor … Nu ca as lua apararea cuiva sau as amenda vreo politica de marketing insa atunci cand o mare parte din strategia de promovare vizeaza sa faci cat mai multe vizualizari la cineva acasa trebuie sa ai in vedere ca acestea nu mai reprezinta nimic atunci cand acel cineva te da afara ca asa i se pune pe chelie sau pe server.

Nu se stie inca si de ce s-a intamplat tampenia de astazi. Banuim ca daca va deveni definitiva vom avea parte si de un comunicat din partea celor de la Roton, comunicat ce, oricum, trebuia sa apara deja. Pana la noi informatii insa si spre bucuria idioata a “concurentei” ramane cum am stabilit … “musicroton has been terminated because we received multiple third-party claims of copyright infringement regarding material the user posted.”

Contul de YouTube Roton a fost suspendat

Post Scriptum: Tocmai articolul de fata este raspunsul la intrebarile multora dintre voi … De ce nu pot vedea videoclipul lui Anthony ? sau al Amnei ? sau al Ralukai ? sau al Corinei ? sau al fetelor de la Roller Sis ? sau al trupei Akcent ? sau al lui Alex ? sau al lui Connect-R ? sau al Innei … si lista poate continua pentru toti artistii care au semnat publishingul sau managementul cu Roton …

Canalul Oficial de You Tube al celor de la Roton Music a fost inchis

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

  1. Sincer, isi meritaa soarta … Eu am primit Copyright Infringement de la ei fara motiv! Karma is a bitch, am deschis sampania …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here