Cei de la Stroke 69 au lansat videoclipul piesei “Beautiful Smile”

0
1,433 vizualizari

Cei de la Stroke 69 au lansat videoclipul piesei "Beautiful Smile"

Beautiful Smile” este singleul pe care baietii de la Stroke 69 l-au lansat in 2011. Desi piesa a avut un feedback excelent, intrand in playlisturile multor cluburi din tara dar si de afara, am asteptat mai bine de un an pana la aparitia clipului care iata, in sfarsit, a aparut.

Filmat in cadrul unuia dintre cele mai hot cluburi de pe malul marii, “Beautiful Smile” accentueaza bucuria pe care o aduce un zambet. Prezentele feminine extrem de sexy si provocatoare, adauga o nota de senzualitate videoclipului, zambind si flirtand pe ritmurile piesei cu cei doi membrii ai trupei.

‘Prin videoclip am vrut sa aratam ca un zambet iti poate face ziua mai buna si chiar sa opreasca timpul pentru cateva momente. Dar mai multe nu va spunem … mai bine va lasam pe voi sa descifrati povestea’, ne-au declarat cei doi membrii ai trupei.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

Cei de la Stroke 69 au lansat videoclipul piesei "Beautiful Smile"

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here