Comunicat de Presa | 1001 de Nopti Dance cu Akcent

1,076 vizualizari
1001 de Nopti Dance cu Akcent
1001 de Nopti Dance cu Akcent

Saptamana trecuta, in ajun de Revelion, Adi, Mihai si Sorin au sustinut un super show intr-unul dintre cele mai celebre si elegante cluburi ale Emiratelor. In mijlocul miilor de blitzuri, voci si urale, figura ce s-a remarcat cu siguranta a fost cea a Printului Dubaiului, Hamdan bin Mohammed. Seicul, in varsta de 28 de ani, poet publicat si personaj foarte activ in lumea Araba, s-a bucurat de hiturile ‘That’s my name’ si ‘Stay with me’ ale trupei romanesti.

In 2010, Akcent a inceput sa spuna povestea celor 1001 de nopti dance fierbinti in cluburile din lumea araba. Au cantat pentru prima data in Pakistan si s-au bucurat de un succes rezervat numai marilor vedete internationale in cadrul celor doua turnee indiene si a nenumaratelor concerte din zona Orientului. Astfel, mostenitorul tronului din Dubai a incoronat anul cu cele mai multe concerte internationale Akcent de pana acum.

Cel mai recent hit al trupei, ‘My Passion’, a fost foarte bine primit atat in afara tarii, cat si in Romania. Piesa a patruns de curand in playlistul tuturor radiourile mari, urcand saptamana aceasta pe locul 27 in Top 100, iar videoclipul, in doar o luna de la lansare, a depasit 2 milioane de vizualizari Youtube. Povestea continua!

Sursa: Roton Music

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here