Alexandra Stan urmarita de politie si in cel mai nou videoclip … Get back (ASAP)

1
2,638 vizualizari

Alexandra Stan la filmarile videoclipului Get Back (ASAP)Ieri au avut loc filmarile celui mai nou single al Alexandrei Stan – Get Back(ASAP) lansat in urma cu doar cateva saptamani si care a fost déjà licentiat world wide.

Videoclipul piesei Get Back (ASAP) este o continuare a videoclipului anterior, la mega-hit-ul Mr.Saxobeat care se afla in prezent pe primul loc in topul Pieselor Dance din UK.

“Infractoarea”, “fata cea rea” si in final “politista sexi” din videoclipul anterior, descurcareata, un pic obraznica, indrazneata, care nu se supune regurilor si rigorilor impuse, seduce, pacaleste si fuge. Noul clip se continua cu evadarea si urmarirea Alexandrei care incercand sa scape de politistii de pe urmele ei, intra intr-un bar plin cu mexicani galagiosi pe care va trebui sa-i ademeneasca si sa-i cucereasca cu farmecul si muzica sa. Daca va reusi Alexandra sa scape si de aceasta data de inchisoare ramane sa aflati odata cu lansarea oficiala a videoclipului pe micile ecrane.

Scenariul si regia sunt semnate de acelasi Iulian Moga, special guests staring: 1 Q Sapro si cei doi politisti din Mr. Saxobeat, respectiv Marcel(compozitorul Alexandrei) si Andrei(impresarul Alexandrei).

Filmarile au durat mai mult de 12 ore si au avut loc la studiourile Castel Film.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here