Comunicat de Presa | Contul Oficial de YouTube Music Roton este (doar) pentru moment indisponibil

0
1,269 vizualizari

Contul Oficial de YouTube Music Roton este (doar) pentru moment indisponibil

Va spuneam zilele trecute de o tampenie mare intamplata pe YouTube. Contul Oficial al Casei de Discuri Roton a fost suspendat de catre YouTube si asa cum banuiam decizia a fost luata dintr-o proasta intelegere a propriilor reguli. Astazi a venit si comunicatul de presa al celor de la Roton referitor la acest lucru care precizeaza ca au fost depuse “toate diligentele necesare pentru a elimina confuziile care au condus la acest eveniment. Accesul la contul Music Roton este (doar) momentan indisponibil din motive ce tin de politica de geolocare a continutului si aplicarea acesteia in teritorii unde YouTube nu are un serviciu localizat. Pana la solutionarea situatiei, Roton regreta neplacerile cauzate de acest incident si va invita sa accesati materialele video preferate de pe conturile oficiale ale artistilor din catalogul Roton.”

Se pare ca in zilele urmatoare situatia va fi remediata insa lectia ramane. Oricat de importante ar putea fi, nu trebuie sa te bazezi pe servicii ce nu iti apartin si nu le poti controla.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

Comunicat de Presa | Contul Oficial de YouTube Music Roton este (doar) pentru moment indisponibil

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here