Comunicat de Presa | Inna si Sensor – Super Show la Paris

0
1,124 vizualizari

In ultimul an, Inna a devenit o prezenta constanta in peisajul muzical francez. Reusita este cu atat mai semnificativa cu cat piata franceza este renumita ca fiind conservatoare, reticenta la tot ce vine din afara. Apreciata pentru vocea puternica si aparitia fragila dar foarte senzuala, cantareata s-a situat saptamani la rand in fruntea clasamentelor radio. Succesul inregistrat in randul publicului a propulsat-o pe prima pagina a editiei franceze a FHM, aducandu-i si participarea in cadrul a doua dintre cele mai importante evenimente ale scenei muzicale europene, ‘Concert pour la Tolerance’ si ‘Starfloor’.

In cazul primului eveniment, INNA a tinut capul de afis in cadrul unui show cu o audienta estimata la peste 30 de milioane de telespectatori.
Starfloor 2010 va avea loc in acest weekend la Paris, pe celebrul stadion Bercy. Aici INNA se va intalni cu Kylie Minogue, Kelly Rowland si multi altii.

Zambetul ei chic si energia de care da dovada de fiecare data i-a facut pe ziaristii francezi sa o considere una dintre cele mai pasionale figuri ale muzicii contemporane. Ei sunt de parere ca miniona bruneta va ‘deschide noi porti, seducand scena muzicala internationala’.

Asteptam astfel cu mare nerabdare show-ul eclectic pe care INNA l-a pregatit alaturi de Sensor si Claudiu Ursache (The Marker) pentru Starfloor 2010, Paris, Franta.

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here