Comunicat de Presa | La-La Band – Senzatia Verii – Cea mai noua trupa din showbiz marca Media Pro Music

0
12,189 vizualizari
La La Band
La La Band

La-La Band! Mega-distractie! O vara torida! Beat-uri celebre! Noutatea sezonului! Cea mai noua trupa din showbiz va da lovitura in cluburile si pe radiourile din Romania. 19 tineri foarte talentati si ambitiosi, membri ai trupei “La-La Band” au semnat cu Media Pro Music si sunt gata sa ia cu asalt topurile de muzica din Romania.

Media Pro Music pregateste o noua lovitura muzicala – “La-La Band”, mai mult decat o trupa, o stare de spirit.  Dorian Popa, Alina Eremia, Sore Mihalache, Cristina Ciobanasu, Rafael Tudor, Vlad Gherman, Bubu Cernea, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Gheorghe Dumitru, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stancu, Andrada Popa, Mihai Mititescu, Georgiana Drumen si Sali Levent sunt cei 19 tineri pentru care muzica este viata lor, care au facut senzatie la festivaluri peste hotare, si-au unit fortele sub un singur nume: La-La Band.

Ei navalesc pe piata muzicala din Romania cu primul lor single, “Stage of  Joy”, o piesa cu un sound pop-rock, compusa de Ionut Radu: ”Piesa a fost usor de compus, mai greu a fost de inregistrat cu 19 voci, de mixat, a durat ceva vreme. Si la orchestratie am muncit mult. Rezultatul este insa foarte bun si cred ca am reusit sa dam nastere unui hit”, spune compozitorul.

In aceasta vara, Media Pro Music mizeaza pe 19 tineri extrem de talentati, cu voci de exceptie si un sound unic. “La-La Band”, cel mai nou produs marca Media Pro Music va fi trupa verii in Romania si nu numai.

Cei care vor sa ii cunoasca mai bine sunt invitati sa acceseze  blogul trupei lalaband.blogspot.com unde vor gasi mai multe informatii despre membrii ei. Pana la momentul semnarii contractului cu Media Pro Music acest blog avea 20000 de vizualizari.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here