Comunicat de Presa | Lorana – Keep Dreaming

0
1,103 vizualizari
Lorana - Keep Dreaming
Lorana - Keep Dreaming

Noemics, agentia de management artistic, are placerea sa va prezinte cel mai nou proiect din scena muzicala romaneasca:

Lorana este numele tinerei artiste ce se avanta pe „dancefloor“, aducand cu ea si primul single „Keep Dreaming“.

Nascuta in 1990 in Timisoara, beneficiaza de avantajul de a fi crescut intr-un oras multicultural cu un mediu artistic fertil. Totusi Lorana mai intai nu s-a apucat de muzica ci de sport. „S-a jucat“ cu mingea sase ani la echipa de volei reprezentativa a Timisoarei.

Posesoare de talent muzical nativ autentic, feeling, timbru vocal placut si recognoscibil, era doar o chestiune de timp pana avea sa fie remarcata, Recunoasterea acestor calitati a venit la timpul potrivit chiar si din partea celebrului Haddaway, alaturi de care a avut ocazia sa cante cateva versuri intr-unul din concertele live ale acestuia.

In prezent Lorana este preocupata de lingvistica si literatura universala – studiaza la Facultatea de Litere a Universitatii de Vest dinTimisoara –  ceea ce face din ea, atunci cand este cazul, un partener de conversatie extrem de elegant si dezirabil. Si nu in ultimul rand, Lorana  este pasionata de… teaching! ea ocupandu-se de mai multi copii pe care ii invata limba engleza.

Single-ul „Keep Dreaming“a fost inregistrat in aceasta iarna in studioul producatorului Ryan Seff. Piesa este compusa si orchestrata de Ryan Seff, iar mixul si masterul sunt realizate tot de catre acesta in colaborare cu George Hora.

Lorana si Ryan Seff sunt in studio si lucreaza la al doilea single, ce va fi pus in curand la dispozitia publicului. Pana atunci Keep Dreaming!


Sursa: Comunicat de Presa Noemics

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here