Comunicat de Presa | Sonny Flame – Get Your Clothes Off

1,074 vizualizari
Comunicat de Presa | Sonny Flame - Get Your Clothes Off
Comunicat de Presa | Sonny Flame - Get Your Clothes Off

Red Clover Media lanseaza noul single Sonny Flame – Get Your Clothes Off.

Single-ul “Get Your Clothes Off” are versurile si linia melodica compuse de Sonny Flame si este produs de DJ CB si Don Baxter. Piesa transmite pasiune, senzualitate si are toate ingredientele unui viitor hit: versuri catchy, ritmuri dansabile, vocea inconfundabila a lui Sonny Flame.

Prezentata cu ceva timp in urma la o emisiune TV, piesa – Get Your Clothes Off – a atras atentia ascultatorilor si a starnit interesul fanilor care au inceput sa caute melodia pe internet. “Am amanat lansarea oficiala a noului single deoarece vroiam sa realizam o sedinta foto care sa transpuna in imagini mesajul piesei” ne-a declarat Sonny Flame.

Conceptul sedinteti foto este: “Get your clothes off and let’ do it, anytime and anywhere”, fie ca esti in dormitor, la birou sau in spatiu public, atunci cand auzi muzica lui Sonny Flame, da frau liber imaginatiei, renunta la inhibitii si la haine si urmeaza glasul pasiunii.

Povestea spusa de imagini e cea a unui businessman obosit si plictist caruia ii sunt trezite simturile de iubita focoasa, ce il asteapta acasa imbracata sexy si provocator. Sonny ne-a spus ca:  “a fost interesant sa pozez in ipostaza unui businessman, vrand sa arat, prin aceste fotografii, usoara mea schimbare de stil muzical si vestimentar. Deasemenea vreau sa transmit, ca indiferent de loc, job, pozitie sociala, cand vine vorba de muzica si dragoste, toti simtim la fel. So, get your clothes off and let’ do it, anytime and anywhere”.

Sursa: Comunicat de Presa Red Clover Media / Corina Costache

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here