Comunicate de Presa | Bob Taylor incinge atmosfera cu un nou hit

0
1,078 vizualizari


Dupa super succesul inregistrat cu primul single, ‘Deja Vu’, proiectul Bob Taylor vine cu un nou sound, o noua identitate si un nou single, ‘Damelo’. Cu inflexiuni latine si ritmuri cu un aer de vara, piesa promite sa infierbante sfarsitul de an!

Bob Taylor a fost protagonistul succesului rasunator al anului 2009 – ‘Deja Vu’. Lansat intr-un featuring cu Inna, una dintre cantaretele preferate ale Europei in acest moment, melodia a devenit mega hit la nivel international. Piesa a avut peste 50 de milioane de accesari pe Youtube, doua videoclipuri oficiale si a ocupat pozitiile principale in toate topurile majore din tara dar si in Dutch Dance Top 30 (#1), Radio Eska Polonia (#1) si European Dancefloor Chart MTV (#2). Piesa a fost o adevarata forta ce a cucerit tara dupa tara, raspandind virusul distractiei din Kazakhstan pana in Spania si din Marea Britanie si Franta pana in Suedia, Israel sau Turcia.

Noul single promite sa provoace iarna cu ritmurile-i incitante si sa ne cheme pe toti intr-o atmosfera cat se poate de fierbinte!

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here