Comunicate de Presa | Romanii sunt din ce in ce mai liberi

1,131 vizualizari
Romanii sunt din ce in ce mai liberi
Romanii sunt din ce in ce mai liberi

Cea mai noua piesa semnata Keo, ‘Liber’, a cucerit intreaga tara, depasind granitele catre tarile europene. Lansata de curand ca o declaratie de independenta prin care artistul isi doreste ca ascultatorii sa ‘evadeze din problemele cotidiene’, piesa a fost foarte apreciata de fani si critici deopotriva, patrunzand intr-un timp scurt pe majoritatea retelelor de radio.

Strigatul de eliberare al lui Keo marcheaza o schimbare de sound nu doar pentru artist, ci pentru intreaga muzica romaneasca. Acordurile de balada sunt sustinute de o cadenta cu adevarat exotica de flamenco iar vocea lui Keo este parca mai puternica si mai profunda ca niciodata.

‘Liber’, ca si precedentele single-uri Keo, a fost foarte bine primit de fanii sai romani din afara tarii. Acestia s-au regasit in mesajul pozitiv, fapt dovedit de multele mesaje primite pe adresa casei sale de discuri, Roton. Artistul a luat astfel hotararea de a organiza un turneu pentru romanii din strainatate la inceputul anului viitor.

‘Imi pare foarte bine ca piesa a patruns in sufletul publicului pentru ca poarta un mesaj pozitiv intr-un moment in care am sentimentul ca din ce in ce mai multe piese in limba romana exploateaza diversele probleme ale vietii cotidiene. Eu va invit sa privim impreuna jumatatea plina a paharului!’ a declarat Keo.

Sursa: Roton Music

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here