Concert “Live & Loud” cu Daniel Lazar in Palas Mall Iasi, Duminica, 19 august, De la ora 20.00

0
1,522 vizualizari

	 Duminica, 19 august, incepand cu orele 20.00, Daniel Lazar alaturi de bandul sau va concert in Palas Mall Iasi pe scena Pavilionului Muzical de acolo, intr-o avanpremiera a noului sezon al turneului indoor "Live & Loud", turneu care va continua in aproape toate cluburile importante din tara in toamna acestui an.

Duminica, 19 august, incepand cu orele 20.00, Daniel Lazar alaturi de bandul sau va concert in Palas Mall Iasi pe scena Pavilionului Muzical de acolo, intr-o avanpremiera a noului sezon al turneului indoor “Live & Loud“, turneu care va continua in aproape toate cluburile importante din tara in toamna acestui an.

Daniel Lazar promite o dementa totala mai ales ca va avea alaturi toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … : Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Pentru mai bine de 1 ora si jumatate se va pune in miscare o desfasurare impresionanta de forte in care este posibil sa se cante aproape orice in functie de starea de moment a lucrurilor … de la Rapsodia Romana pana la Depeche Mode sau de la Trandafir de la Moldova pana la Red Hot Chilli Peppers

Este unul dintre acele concerte pe care nu ar trebui sa le pierzi.

Mai multe detalii vor fi afisate atat pe pagina oficiala a artistului (http://www.lazardaniel.ro/) cat si pe pagina organizatorilor (http://www.palasmall.ro/).

Nota: Evenimentul este disponibil si pe Android sau iPhone, iPad si iPod cu Daniel Lazar Mobile App

# Android Market (pentru telefoanele cu Android) – https://market.android.com/details?id=com.reverbnation.artistapp.i53687
# iTunes (pentru iPhone, iPad si iPod) – http://itunes.apple.com/ye/app/daniel-lazar/id476621799?mt=8

Concert "Live & Loud" cu Daniel Lazar in Palas Mall Iasi, Duminica, 19 august, De la ora 20.00

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here