Concert Pepe @ Bamboo Bucuresti | Valentine’s Day, Marti, 14 februarie

1,541 vizualizari

Concert Pepe @ Bamboo Bucuresti | Valentine's Day, Marti, 14 februarie

Cei de la Bamboo a pregatit o super seara de Valentine’s Day, marti, pe 14 februarie in care invitat pentru un concert de zile mari este Pepe. In recital vom putea asculta toate hiturile impuse de-a lungul anilor dar si cel mai recent single pentru care Pepe a filmat si un videoclip … 100% Adevarat.

Pepe promite o seara plina de energie, surprize si mai ales distractie, iar alaturi de el se vor afla MC Nonis si Dj Ya-Meel, rezidentul clubului Bamboo. Pe langa toate acestea, corpul de balet “Bamboo Girls” vor incinge atmosfera cu o coregrafie impresionanta, costume deosebite si multe alte suprize. Intrarea este libera iar rezervarile se pot face la numerele de telefon 0723 226 266 si 0726 226 266.

1 COMENTARIU

  1. Saru’mana … la 2:31 , juriul saracu’ a ramas blocat, bateau toti din palme ca robotii, si nu mai stiau dupa care sa se mai uita … Tineret venit si ei sa isi mai clateasca ochii live. Poate poate mai ceva vreo nazbataie draga de Cruduta, ori diva Bianca, deci diva Bianca da, despre ea este vorba, ii mai scoate vreun articol intim la vanzare de-a Crudutei, si toti incep sa aplauze, si de ce nu, sa liciteze … doar traim in Romania, si daca Cruduta zice ca vrea sa isi ia masina noua , atunci care ar fi ala sa nu ii doneze 8000 $ daca nu ma insel cat a cerut atunci ori Bianca ori ea, ca sa ii cumpere chiloteii, nu ?. Oricum e o emisiune interesanta, de fiecare data cand am ocazia, mai trag cu ochiu la ce subiecte se mai discuta pe acolo. Iti doresc o seara placuta in continuare.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here