Petreceri in Bucuresti | Eliphino @ Parcul Aversa by Good Life

0
1,185 vizualizari

Eliphino @ Parcul Aversa by Good Life

Joi, 29 iunie, Good Life anunta un mega show electro la care invitatul principal este Eliphino. Nebunia incepe undeva in jurul orei 22.00, Parcul Aversa fiind locul de desfasurare. Line up-ul va fi completat de Charlie Boy The Rabbit KingSnyggVRTGrapeDiegys si Dan Basu, care se va ocupa de visuals.

Intrarea este 25 RON.

Eliphino, Tom Wrankmore, este nascut in Leeds si a inceput  sa produca de la varsta relativ mic. Primele productii muzicale erau mai mult hip-hop, materialele sale, “Out of Phase” si “Seasons” fiind comparate cu productiile lui Madlib si a altor experimentalisti. Tom este stabilit in prezent in Londra unde are studioul de productie si si-a extins orizontul muzical, trecand prin house si garage, semnand o piesa pe compilatia Brownswod Electric a lui Gilles Peterson si remixand numerosi artisti. Recent, a scos Ep-ul Undivided Whole la labelul SomethinkSounds si o piesa la label-ul Hoya Hoya din Manchester, alaturi de Lone si Ras G. Dj seturile sunt eclectice, pentru ca incorporeaza sound-urile cele mai atragatoare din hip-hop, garage, house, rnb, dancehall si jungle.

Sursa: Comunicat de Presa Good Life / Andreea Cristea

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here