Daniel Lazar a filmat videoclipul piesei “Not a Christmas Song”, primul single promovat de pe “Not a Christmas Album”

1
1,706 vizualizari

Daniel Lazar a filmat videoclipul piesei "Not a Christmas Song", primul single promovat de pe "Not a Christmas Album"

Not a Christmas Song este prima piesa pe care am ascultat-o de pe “Not a Christmas Album” si totodata, primul single care beneficiaza si de un videoclip oficial. Filmat in regia Meliei Cerchez, materialul urmareste nebunia descrisa de versurile piesei. Scenariul prezinta un killer platit care aflat intr-o zi proasta isi intalneste un alter ego al sau, nimeni altul decat Mos Craciun. Restul tine de dementa fiindca rand pe rand descoperim toate fanteziile posibile inchipuite de personajele principale, killerul si cea de-a doua sa personalitate, Mos Craciun. Videoclipul a fost filmat in mai putin de 20 de ore, in doua locatii, un apartament de lux si un cunoscut service auto din Bucuresti.Concluzia o vom putea vedea cu totii, miercuri, pe 12.12.12.

“Am zis sa o facem si am facut-o. Scenariul a fost o nebunie totala si nici nu se putea altfel la un asemenea mesaj si o asemenea piesa. Ne-am distrat enorm la filmari si aceasta o sa se vada si pe materialul final. Am lucrat cu o echipa de grei, cel putin pe partea tehnica, iar Melia a fost cel mai potrivit om care putea tine intr-o logica fireasca a lucrurilor toate bizareriile scenariului si dementa personajelor. Sunt sigur ca videoclipul o sa placa tuturor.” a declarat Daniel.

http://www.youtube.com/watch?v=loSopTuGRU8

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here